Eşinin hayatını kurtardı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 16:54

Eşinin hayatını kurtardı

Eşinin hayatını kurtardı
Son Güncelleme :

28 Mart 2022 - 10:30

423 views

Eşinin hayatını kurtardı

Amasya’ nın Suluova ilçesinde yaşayan böbrek yetmezliği teşhisi konulan Mükerrem Düz’e 38 yıllık hayat arkadaşı Semra Düz böbreğini bağışlayarak eşinin sağlığına kavuşmasını sağladı.  Ameliyatın başarılı geçmesi ile çok mutlu olduklarını dile getiren  Semra Düz, ‘Mükerrem bey güzel uyum sağladı. Mutlu hayatımıza tekrar döndük. Allah’a şükür benim de, onun da böbreğiyle ilgili bir sıkıntısı yok, gayet sağlıklıyız.

Bana göre sevgi emek ve vefadır. Zor zamanında yanında olmaktır, vefa göstermektir. İnsanlar organ bağışlamaktan korkmasınlar, çekinmesinler, organ bağışlasınlar hayat kurtarsınlar, çok güzel bir duygu. Hayatımda olan, sevdiğim insana böbreğimi bağışladım, çok mutluyum. Onun sağlıklı olması, mutlu olması bana da yansıyor’ sözlerini ifade etti.  Mükerrem Düz ise ‘Bu konuda çok şanslıyım, herkes bana yardımcı oldu. Kardeşlerim de vermek istedi böbreğini, onlar çeşitli rahatsızlıklar çıktığı için veremedi. Daha sonra eşimle uyum testlerine girdik ve nakil gerçekleşti. Nakil olduğum günden sonra dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum. Bu dünyayı eşim bana bağışladı sağ olsun. Allah ondan razı olsun.

Rabb’im eşimi cennetlik eylesin. Eşim canımın bir parçası. Geçmişte hastalık dolayısıyla üzdüğüm konulardan dolayı da çok pişmanım. İnsanın en büyük desteği eşi, eğer eşi iyi bir insansa gerisi önemli değil’ ifadelerini dile getirdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.