EĞİTİM MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:26

EĞİTİM MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

25 Eylül 2019 - 13:48

438 views

Hak, adalet, emek mücadelemiz devam edecektir”
Eğitim Bir Sen Amasya Şubesi İl Divan Toplantısı Genel Başkan Ali Yalçın’ın katılımlarıyla Amasya Rehberlik ve Araştırma Merkezi konferans salonunda yapıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Eğitim Bir Sen Amasya Şube Bakanı Kerem Camcı, Eğitim Bir Sen olarak tabi ki özlük mali ve sosyal haklar noktasında haklarımızı savunacağız ama ideallerimizi savunma ve yaşatma konusunda ödün vermeden kararlılığımızı her fırsatta ifade edeceğiz.” dedi.
Camcı konuşmasına şöyle devam etti. “Kıymetli arkadaşlar bir medeniyet davası olarak kurulan ve yeni ufuklardan yeni umutlara sloganı ile bugünlere getirdiğimiz Eğitim Bir Sen Hak ve adalet, emek ve ekmek, özgür millet ve adil devlet için mücadele eden bir kuruluştur. Eğitim-Bir-Sen olarak gündelik hesaplarla hareket eden bir kuruluş değiliz ve olmayacağız.” dedi.
Kıymetli arkadaşlar Amasya Eğitim Bir Sen Şubesi olarak gerçekleştirdiğimiz iş yeri temsilciler toplantısı ve il divan toplantımıza hoş geldiniz diyor katılımlarınız için teşekkür ediyor hepinize kalbi muhabbetlerimi sunuyorum diyen Camcı; “Yeni bir eğitim öğretim yılına başladık. Eğitim öğretim yılımızın hayırlı olmasını diliyor 2019-2020 eğitim öğretim yılımızda tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Eğitim Bir Sen olarak amaçlarımızdan biride eğitim çalışanları, öğretmeniyle yöneticisiyle memur şef ve yardımcı hizmetler çalışanlarıyla beraber önemli hissettirmek ve değerli kılmaktır. Yeni eğitim öğretim yılımızla birlikte karşılaşacağımız sorunları takip ediyoruz özellikle okulların temizlik işlerinin düzenli yürümesi için; İŞKUR çalışan personelinin eğitim öğretim başlangıcıyla beraber yapılması konusu hep gündemimizde olacaktır.
Eğitim bizim için özellikle gelecek noktasında tarihimizi kültürümüzü değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarma konusunda önemlidir. Bugün burada böylesine bir güzide toplulukla hafta sonundan feragat ederek bir araya geldik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version