EFELER DİYARI TAVAS’TAN GELEN, TAVAS BELEDİYESİ HOKEY TAKIMI VE YETKİLİLERİ VALİMİZİ ZİYARET ETTİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 12:15

EFELER DİYARI TAVAS’TAN GELEN, TAVAS BELEDİYESİ HOKEY TAKIMI VE YETKİLİLERİ VALİMİZİ ZİYARET ETTİ

EFELER DİYARI TAVAS’TAN GELEN, TAVAS BELEDİYESİ HOKEY TAKIMI VE YETKİLİLERİ VALİMİZİ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

03 Mart 2018 - 10:58

232 views
Ülkemizin ve Ege Bölgesi’nin nadide illerinden birisi olan Denizli’ye bağlı, namıdiğer “Efeler Diyarı” olarak anılan Tavas İlçesi, antik çağlara kadar dayanan tarihi ve kültürü, toprağına ve yurduna bağlı misafirperver insanları ve birçok eşsiz özelliğe sahip yöresiyle, tıpkı Amasya gibi ülkemizin gözde yerlerinden birisi konumundadır.
Spor müsabakası için Amasya’ya gelen Tavas Belediyesi Hokey Takımı ve yetkilileri hem Valimizin Tavas’ta kaymakam olarak görev yapmış olması hem de Amasya iline duydukları sevgi ve muhabbet vesilesiyle Valimizi ziyaret etti.
Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette, konuklarımız Amasya’dan ve halkından duydukları memnuniyet ve gördükleri misafirperverlikle, kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ifade etti. Valimiz Dr. Osman VAROL ve eşi Funda VAROL Hanımefendi ile kurdukları gönül köprülerinin bakî kalacağını belirten konuklarımız, bir vesile ile tekrar görüşebildikleri için duydukları mutluluğu dile getirdiler. Ayrıca misafirler, “Osman Varol” yazılı Tavas Belediyesi formasını ve yine Tavas Belediyesi’nin hazırlattığı işlemeli porselen şilti takdim ettiler.
Valimiz Dr. Osman VAROL, Denizli’nin ve “Efeler Diyarı” Tavas’ın kendisi için çok özel bir yer olduğunu belirterek, orada kaymakamlık yapmış olmaktan ve Tavas Yöresi’nin güzel insanlarını tanımış olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ayrıca misafirlerine yaptıkları ziyaretten ve takdim ettikleri hediyelerden ötürü teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version