Eczacıbaşı Dynavit, Avrupa Şampiyonu! - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 03:03

Eczacıbaşı Dynavit, Avrupa Şampiyonu!

Eczacıbaşı Dynavit, Avrupa Şampiyonu!
Son Güncelleme :

23 Mart 2022 - 9:43

579 views

Eczacıbaşı Dynavit kadın voleybol takımı, Kadınlar CEV Kupası finali rövanş mücadelesinde Alman ekibi Allianz MTV Stuttgart’ı deplasmanda 3-1 yenerek Avrupa’nın en büyüğü oldu.

Eczacıbaşı Dynavit evinde oynadığı ilk maçıda aynı skorla kazanmış ve avantajlı olarak Almanya’nın yolunu tutmuştu.

Seyircisinin önünde maça iyi başlayan Allianz MTV Stuttgart ilk sette durumu 13-10 yapsada deneyimli ekibimiz ilk seti 25-18 kazandı.İkinci sete daha konsantre çıkan ekibimiz 25-21 kazanarak durumu 2-0’a getirdi. İlk maçı 3-1 yenmenin verdiği avantajla 2’nci sette şampiyonluğu garantilyen Eczacıbaşı Dynavit 3’ncü seti 25-18 kaybetti.Çekişmeli geçen son setin bitiminde maçı 3-1 kazanan Eczacıbaşı Kadınlar CEV Kupasını müzesine götürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı ile Halkbank Erkek Voleybol Takımını kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “CEV Kupası şampiyonu olan Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımımızı ile CEV Challenge Kupası’nda ikinci olan Halkbank Erkek Voleybol Takımımızı, bizlere yaşattıkları gurur için gönülden tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.