Ebru Yaşar'dan Hayranlarına Müjdeli Haber: Yeni Şarkı "Yoksun" Çıktı! - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 11:19

Ebru Yaşar’dan Hayranlarına Müjdeli Haber: Yeni Şarkı “Yoksun” Çıktı!

Ebru Yaşar’dan Hayranlarına Müjdeli Haber: Yeni Şarkı “Yoksun” Çıktı!
Son Güncelleme :

03 Şubat 2024 - 13:33

135 views

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, müzikseverlere sürpriz bir hediye sunuyor! “Kehribar” şarkısıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, yaklaşan albümü öncesi hayranları için yeni bir şarkıyla karşımızda. Ebru Yaşar’ın Siyam ile düet yaptığı “Yoksun” isimli şarkısı, tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluştu.

Ebru Yaşar ve Siyam İşbirliği: “Yoksun”

“Kehribar” ile rekorlar kıran Ebru Yaşar, yeni albüm öncesinde dinleyicilerine sıcak bir sürpriz yaparak Siyam ile düet yaptığı “Yoksun” adlı şarkısını yayınladı. Sanatçının güçlü sesiyle ve duygusal yorumuyla dikkat çeken bu yeni eser, müzikseverlerle buluştu.

 Yeni Albüm Heyecanı ve Müjdeli Haber

Ebru Yaşar, yeni albüm çalışmasının finaline yaklaşırken, “Yoksun” şarkısıyla müzikseverlere küçük bir öncü niteliğinde sürpriz yaptı. Sanatçının sosyal medya hesapları üzerinden duyurduğu müjdeli haber, hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

 “Yoksun”un Altında İmzalar:

Söz ve müziği Esad Fidan, Siyam, Ramazan Kızılpınar’a ait olan “Yoksun” şarkısının düzenlemesi Esad Fidan tarafından yapıldı. Klip süpervizörlüğünü Melisa Avuncan ve yönetmenliğini Ecem Gündoğdu üstlendi. Şarkının klibi ise bugün itibariyle tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.