DÜMEN, “MEMUR PAKETİ KONUSUNDA ISRARCIYIZ”Amasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:55

DÜMEN, “MEMUR PAKETİ KONUSUNDA ISRARCIYIZ”

DÜMEN, “MEMUR PAKETİ KONUSUNDA ISRARCIYIZ”
Son Güncelleme :

30 Kasım 2019 - 10:47

147 views

Türkiye Kamu Sen Amasya Şube Başkanı Şemsettin Dümen, gündemi değerlendirerek, açıklamalarda bulundu.
Cesur Yüreklilere Selam Olsun
Çetin bir mücadele içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Şemsettin Dümen, “27 yıllık süreçte sıkıntılara, zorluklara rağmen hala Türk Sağlık-Senliyim diyen, hala Türkiye Kamu-Senliyim diyen cesur yüreklilere selam olsun. Sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum. Haklı dava Güçlü Sendika diyoruz. Biz hiçbir zaman haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmadık, asla olmayacağız. Doğru sendikacılık yapmaya şartlar ne olursa olsun devam edeceğiz.“ dedi.
Bayrak Size Emanettir Sahip Çıkın
Türkiye Kamu-Senlilerin her güçlüğü aşacaklarına inandığını belirten Başkan Şemsettin Dümen, “Şartla zor olabilir. İdarecilerin baskısı, değişik güç odalarının yaptıkları var. Bunu 20 yıldır yaşıyorsunuz. Ben size güveniyorum. O engelleri aşacaksınız buna inanıyorum. Sahaya ineceğiz doğru kararlı ve sendikacılığın nasıl yapıldığın göstereceğiz. Yetkiyi söke söke alacağız. Neden yetki diye ısrar ediyorum. Çünkü bu yetki beceriksizlerin eline kalmasın bunlardan memura hayır gelmez. 5 toplu sözleşme yaptılar 5’ide hüsran. Siz alacaksınız bu yetkiyi ben ona inanıyorum. Yürekli insanlar arkasında hiç kimse olmadan kendi güçleri ile bunu başaracaklar. Çünkü bizim için Allah Var Gam Yok. Unutmayın Türkiye Kamu-Sen, Türk Sağlık-Sen bayraktır. Bir kere yükselen bayrak bir daha inmez bayrak size emanettir emanete sahip çıkın.” şeklinde konuştu.
Bir Millet Kahramanları İle Yaşar
Son dönemlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan hakaretlere sert teki gösteren Başkan Şemsettin Dümen, “Bu sene Milli Mücadelenin yüzüncü yılı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ecdadımızı rahmetle anıyorum. Bu ülke için can vermiş şehitlerimizi anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yoktan var ettiği bir bağımsız devletimiz var. Ona bu topraklarda yaşayan herkesin minnet duyması gerekir. Ama bakıyoruz densizler çıkıp hakaret edip dil uzatıyorlar. Hele bir malum sendika var. 10 Kasım’da Atatürk’ü anma gününde bir kelime dahi etmiyorlar, yazmıyorlar. Cumhuriyet Bayramında Atatürk’ün adını anmadan cumhuriyeti kutluyorlar dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version