DSYB mevcut yönetim olağan genel kurul toplantısıAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:37

DSYB mevcut yönetim olağan genel kurul toplantısında güven tazeledi

DSYB mevcut yönetim olağan genel kurul toplantısında güven tazeledi
Son Güncelleme :

01 Nisan 2022 - 11:31

686 views

DSYB mevcut yönetim olağan genel kurul toplantısında güven tazeledi

Amasya DSYB üyeleri ve üreticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen olağan genel kurul toplantısı 31 Mart 2022 tarihinde Amasya Grand Ottoman toplantı salonunda oldu. Üreticilerin tarafından yoğun ilgi gösterilen ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü temsilcilerinin gözetiminde gerçekleştirilen Seçimli Genel Kurul Toplantısında 2020- 2021 yıllarının faaliyet raporu ve ibrası, aynı zamanda ileriki yıllarda gerçekleştirilecek faaliyetler, hazırlanan bütçe onayı ve diğer konular oylamaya sunuldu.

Birlik başkanı Güner Aslan toplantıda yaptığı açılış konuşmasında; ‘’Amasya DSYB süt üretimi yapan üreticilerin yan yana gelmesiyle 1998 yılında kurulmuş ve kar amacı gütmeyen bir üretici kuruluşu olduğunu, Kuruluş amacını, bölgemizde hayvan ıslahını geliştirmek, kırsal alanda refahı, yaşam kalitesini ve sürdürülebilirliğin devamlılığını amaçladığını, Aynı zamanda güvenilir ve kaliteli hizmet veren, gelişen teknolojiye ayak uyduran, Türkiye’de ve Dünya’da benzer kuruluşlara örnek olan insana ve emeğe hizmet eden saygın bir birlik olmaya devam edeceğini söylemiştir.

Amasya DSYB seçimli olarak yapılan Olağan Genel Kurul’da mevcut yönetim güven tazelemiştir. 1998 yılından beri şenlik havasında gerçekleştirdiğimiz Genel Kurullarımızdan birini daha sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Gerçekleştirilen Genel Kurulumuzun öncelikle ilimiz hayvancılığına sonrasında ülkemiz hayvancılığına katkı sağlayacağı inancıyla tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version