DİKKAT SİZDEN NOTLAR BİZDEN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:36

DİKKAT SİZDEN NOTLAR BİZDEN

Son Güncelleme :

01 Haziran 2019 - 17:00

416 views

Amasya İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın uyguladığı ‘Dikkat sizden notlar bizden’ projesi kapsamında yol kontrollerinde durdurulan araçlardaki öğrencilere sürücü seyahat karnesi dağıttı.
İçişleri Bakanlığı’nın trafikte seyir halinde bulunan sürücülerin trafik kurallarına uymaları, trafik işaret ve işaret işlerine riayet etmeleri konusunda farkındalık oluşturulması, çocuklarımıza ise trafik bilinci ile kültürünün yerleştirilmesi, bu konudaki eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Bu yolda hep birlikteyiz’ projesinin devamı olan ‘Dikkat sizden notlar bizden’ projesi ilimizde de uygulamaya konuldu.
Ekipler, ‘Dikkat sizden notlar bizden’ projesi kapsamında yol kontrollerinde durdurulan araçlardaki öğrencilere sürücü seyahat karnesi dağıttı.
Çocuklar tarafından tatil döneminde doldurulan karnelerin 20 Haziran 2019 tarihine kadar #trafikkarnem hashtagi ile @TrafikEgm Twitter adresine yüklenmesi ve yüklenen karneler arasında en çok beğeni alan ilk yüz öğrencinin bisiklet ile ödüllendirilmesi ile öğrencilerin www.trafik.gov.tr adresinden de karne temin edebilecekleri anlatıldı.
Ekipler ayrıca Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi de ikram etti.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version