DENETİMLERİ ARTTIRMA TALİMATI VERDİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 18:46

DENETİMLERİ ARTTIRMA TALİMATI VERDİ

Son Güncelleme :

05 Mayıs 2020 - 11:47

279 views

Vali Dr. Osman Varol Koronavirüs tedbirleri çerçevesindeki uygulamalar, denetimler, VEFA Sosyal Destek Grubu çalışmaları ve diğer hususlarda ilçe kaymakamları ile video konferans sistemi üzerinden toplantı gerçekleştirdi.
Yeni enfekte sayısının yatay düzeyde ilerleme kaydetmesinin önemli bir gelişme olduğuna değinen Vali Varol, bu durumun korunması ve hemen akabinde yeni enfekte sayısının azalması hedefi için önlemlerin ve yeni hayata geçirilen kuralların koordineli şekilde uygulanması ve takibinin dikkatle sağlanması gerektiğini belirtti.
Muhtemel sorunlar için tedbirler, ihtiyaçlar için yeni hizmet modelleri de geliştirildiğine değinen Vali Varol, “Vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları ve kurallara uyulmaması durumunda gerekli idari ve adli müeyyidelerin uygulanacağı hususlarında gerekli bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılmalıdır. Ramazan ayı boyunca yoğunluk oluşması muhtemel pazar yerleri, fırınlar ve marketler gibi alanlarda yapılan denetimler arttırılarak devam edilmelidir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version