Cumhuriyet’in 100. yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde konser veren Mustafa Sandal, "Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bizlere bu emaneti bıraktı. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Nisan 2024 - 18:32

Cumhuriyet’in 100. yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde konser veren Mustafa Sandal, “Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bizlere bu emaneti bıraktı.

Cumhuriyet’in 100. yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde konser veren Mustafa Sandal, “Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bizlere bu emaneti bıraktı.
Son Güncelleme :

31 Ekim 2023 - 11:50

202 views
Cumhuriyet’in 100. yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde konser veren Mustafa Sandal, “Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bizlere bu emaneti bıraktı. Biz 100 boyunca emaneti buraya kadar getirdik. Ama o emanet sadece 100 yıl değil, pazara kadar değil mezara kadar bizimle olacak.” diye konuştu. Üstüne giydiği ay-yıldızlı tişörtle çıktığı sahnede sevilen şarkılarını seslendiren Mustafa Sandal, binlerce izleyiciye coşku dolu bir gece yaşattı.
Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı bu coşkuyu, bu gururu, bu Cumhuriyet sevdasını anlatmaya kelimeler yetmez. Coşkumuza ortak olan, alanımızı devasa bir kalabalıkla dolduran, kıymetli hemşehrilerim ve şehir dışından şehrimize gelen değerli misafirlerimiz, iyi ki varsınız! Sanatçı dostumuz Mustafa Sandal’la birlikte unutulmaz bir gece yaşadık. Biriz, beraberiz, Cumhuriyet’imize, Atatürk ilke ve inkılaplarına nesiller boyunca, sonsuza dek sahip çıkacağız. Bu anlamlı gecede yanımızda olan, birlikteliğimize katkı sunan, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.