Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye'yi küresel bir üretim ve teknoloji merkezi haline dönüştürmekte kararlıyız' - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Türkiye’yi küresel bir üretim ve teknoloji merkezi haline dönüştürmekte kararlıyız’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MESS Teknoloji Merkezi’nde düzenlenen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi: MESS Teknoloji Merkezi ve 40 Fabrika Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan, “Türkiye’yi küresel bir üretim ve teknoloji merkezi haline dönüştürmekte kararlıyız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Türkiye’yi küresel bir üretim ve teknoloji merkezi haline dönüştürmekte kararlıyız’
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2020 - 21:55

321 views

Ataşehir’deki 40 yeni fabrikanın toplu açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşma yaptığı konuşmada “Aziz milletim, iş dünyamızın saygı değer üyeleri, kıymetli misafirler sizleri en kalbi duygularımla hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Bu anlamlı program sebebiyle siz sanayicilerimizle olmaktan memnuniyet duyuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın arifesinde böyle bir töreni yapmak gerçekten bizler için çok çok büyük anlam taşıyor. Allah’ın ayı olarak tarif ettiği Muharrem ayına ulaştıran Rabbimize hamdediyorum. Biraz sonra teknoloji odaklı sanayi hamlesi programının sonuçlarını paylaşacak, 40 fabrikamızın resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Yine kendi alanında dünyada tek olan MESS teknoloji merkezinin ülkemize kazandırmanın haklı gururunu yaşayacağız. Bu merkezle inşallah çığır açacağız. Merkezimizin önemli bir ihtiyacı gidereceğine inanıyorum. Türkiye’nin potansiyeline inanan, ülkemizin aydınlık geleceğine yatırım yapanlara şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. İş dünyamızın tam bir seferberlik ruhuyla çalıştığını görmekten bahtiyarlık duyuyorum. Covid-19 salgınında birçok ülke durgunluk yaşarken, Türk ekonomisi toparlanma sürecini başarıyla yürütüyor. Ne özel sektörümüz ne de kamu kuruluşlarımız yatırımlarına ara vermedi, vermiyor”

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version