Çocuk parkı olmayan mahalle kalmayacak - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:42

Çocuk parkı olmayan mahalle kalmayacak

Son Güncelleme :

29 Eylül 2021 - 15:50

167 views

Amasya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri “Çocuk parkı olmayan mahalle kalmayacak” sloganıyla yola çıkarak, mahallerde yeni oyun parkı alanları oluşturuyor.
Şeyhcui Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan noktalarda çocuk parkı alanları oluşturan ekipler diğer mahallelerde de yeni park alanları oluşturacak.

Ekipler, şehrin dört bir yanına yeni parklar kazandırırken bir yandan da eskiyen park mobilya ve gruplarını yeniliyor. Son olarak Şeyhcui Mahallesi’nde yeni iki oyun parkı oluşturarak, mahalle sakinlerinin nefes alacağı ve çocukların güvenle oyun oynayacağı alanlar hazırlıyor. Alan, zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından aydınlatma ve oturma alanları da eklenerek halkımızın hizmetine sunulacak.

“Yavrularımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz”
Çocukların daha güvenli ve daha temiz parklarda oynaması için, park sayılarını artırdıklarını ve yenileme çalışması yaptıklarını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, şunları kaydetti:
“Amasya’mızda çocuk parklarımızın sayısı artırılarak ve yenileyerek, geleceğimizin teminatı yavrularımızı mutlu ve neşeli görmek bizlere verdikleri en büyük armağandır. Belediyemiz, yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın sağlam temellerle büyümelerinin en doğru yolunun mutlu, huzurlu çocukluktan geçtiği felsefesi ile mevcut parkları yeniliyor. Tüm mahallelerimizde, eski parklarımızda da yenileme çalışması yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğlenip güzel vakit geçirebilecekleri, eğlenirken öğrenebilecekleri alanları şehrimizin her bir noktasına, tüm çocukların ulaşabileceği yakınlıkta bölgelere yapılması ve her mahallemizde çocuk parklarının çoğaltılması adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version