ÇİLEZ'DEN MUHALEFETE ÇAĞRI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 05:05

ÇİLEZ’DEN MUHALEFETE ÇAĞRI

ÇİLEZ’DEN MUHALEFETE ÇAĞRI
Son Güncelleme :

26 Kasım 2022 - 15:36

230 views

Hasan Çilez Toplantıda “Recep Tayyip Erdoğan bugün ki yaptığı grup toplantısında muhalefete yaptığı çağrı çok kıymetlidir. Cumhurbaşkanımız yalan iftira ve dezenfasyon sürecini bitirip polemikler den uzak bir süreç için muhalefete çağrıda bulunmuştur. Eser ve hizmet siyasetinde yarışmak istediğimizi açıkça ifade etmiştir. Cumhurbaşkanı “Biz muhalefette sürekli onların yalanlarına cevap vererek değil, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun benzeri gayretlerini konuşarak yürütmek isteriz. Bize ülkenin ve milletin hayrına programlarla, projelerle, iddialarla gelin canımızı yeyin” demiştir.

“Muhalefette artık kısır siyasi çıkarlarınız, anlık hazlarınız için, kendi ülkenize, kendi milletinize ve kendi insanınıza ihanet derecesine varacak ifadelerden tavırlardan uzak durmalarını ihdar etmişlerdir. En nihayetinde şu ana kadar izledikleri siyaset tarzından ve söylemlerinden vazgeçmelerini, bu yolun yol olmadığını milletimizin de bu yolu tasvip etmediğini söyleyerek projelerle, vizyonla, eserlerle milletimizin huzuruna çıkalım.” demiştir. Çünkü Türkiye eski devir siyaset kalıntısından çok yorulmuştur. Siyaha beyaz, beyaza siyah denmesinden vazgeçilmesi gerektiğini söylemiştir. Milletimiz boş laf ve vaade dayanan yalan dolu kavga ve gürültülü siyaseti tasvip etmemektedir.
Yine Sayın Cumhurbaşkanımız “ Cumhur İttifakı adına söz vererek Muhalefetin hiçbir eksikliğini yüzlerine vurmayacağız. Hiçbir zayıflıklarının üzerine gitmeyeceğiz, hiçbir laflarıyla dalga geçmeyeceğiz” demiştir.
“Ancak muhalefetin eski siyasi üslupla devam edilmesi yönünde tercihleri olursa kimse kusura bakmasın milletimizin geleceğini kimsenin şahsi ihtiraslarına ve karanlık hesaplarına kurban etmeyiz diyerek siyasi sorumluluğumuzun gereğini yapacağımızı da ifade etmiştir. Bizde gül de var, Güz de var kim hangisini isterse onunla karşısına çıkarız” demiştir. Türkiye Yüzyılı çerçevesinde yaptığımız projeler milletimizi heyecanlandırmaktadır. İlk yerli otomobilimiz TOGG, Yusufeli Barajımız, uluslar arası diplomatik başarılar, Türk Devletleri Teşkilatımız, İlk insansız hava uçağımız Kızılelma, il ve ilçelerdeki aralıksız yaptığımız yatırımlarımız, hizmete sunduğumuz projeler milletimiz tarafından büyük bir takdirle karşılanmaktadır. Hedefimiz büyük Türkiye’dir. Bu sebeple diyoruz ki kişileri olayları bırakalım, projeleri konuşalım, takdir de milletimizin olsun. Bu açık çağrımıza Muhalefetin cevabını bekliyoruz.” Diyerek konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.