ÇELEBİ, GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADIAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:09

ÇELEBİ, GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÇELEBİ, GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Son Güncelleme :

19 Şubat 2020 - 10:21

209 views

Hayriye Çelebi, Cumhuriyet Halk Partisi Amasya İl Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıkladı. Çelebi il binasında yaptığı açıklamada, “Değerli İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, Milletvekilim, İl Kadın kolları ve gençlik kolları başkanım, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarım, kıymetli yöneticilerimiz, değerli delegelerimiz ve kıymetli yol arkadaşlarım. Gerici faşist ruhu yurdumuzu sardığı bu dönemde bağımsız Türkiye uğruna haklı mücadele eden genç yoldaşlarım merhaba, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün kurduğu cumhuriyet halk partisi siz laik çağdaş aydınlık yüzleri bugünkü adaylık konuşmamıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
Sözlerime başlarken Tüm şehitlerimize, Elazığ ve Malatya’da depremden dolayı Van’da çığ altında kalan hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum
Yoldaşlarım öncelikle şunun üstüne basarak belirtmek isterim ki ülkemizin kurucu ve kurtuluşu olan cumhuriyet halk partimizin bir neferi olmak benim için büyük bir onurdur
Bizlerin bu kürsü de özgürce konuşmamızı sağlayan bu güne kadar gelmiş geçmiş il başkanlarımıza ilçe başkanlarımıza kadın kolları başkanımıza gençlik kolları başkanlarımıza teşekkürü bir borç bilirim bizlere bu onurlu bayrağı devrettiler bizlerde bu bayrağı daha yukarı çıkarmak için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız.
Ben ne için adayım, öncelikle bunu belirtmek isterim. Hepimizin bildiği gördüğü gibi yüz yıl sonra cumhuriyetimiz her yönden işgal ve saldırı altında, fabrikalar ya kapatılmış yada satılmış eğitim sağlık ekonomi çökmüş demokrasi faşizme diktatörlüğe eğilmiş yargı basın teslim alınmış işte biz cumhuriyet Atatürkçü devrimci gençler olarak bu tabloyu terse çevireceğimize emperyalizm ve uşaklarını yenmek ve tekrarlardan Samsun’a çıkmak isteyenleriz dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version