BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 07:50

BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ

BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ
Son Güncelleme :

01 Aralık 2022 - 14:55

811 views

Eczacılar, 14 yıl aradan sonra sorunlarını dile getirmek için miting düzenledi. Büyük Eczacı Mitingi için binlerce kişi 27 Kasım 2022 tarihinde Ankara’da buluştu.

Ankara Anıtpark’ta gerçekleştirilen mitinge 47. Bölge Amasya Eczacılar Odası da destek verdi.

Saygı duruşuyla başlayan mitingde koronavirüs salgınında hayatını kaybeden 77 eczacı, 24 eczane teknisyeni ve iki eczacı odası çalışanı anıldı.

20 Bini aşkın eczacı tek ses tek yürek oldu

Amasya Eczacılar Odası Başkanı Serkan Zobu, miting hakkında, “ Türkiye’nin dört bir yanından akın akın Ankara’ya gelen binlerce meslektaşımızın katılımıyla 14 yıl aradan sonra gerçekleştirdiğimiz

BÜYÜK ECZACI MİTİNGİMİZ’ DE dün alanlara sığamadık. Ankara’nın meşhur ayazını, coşkumuzla, heyecanımızla ve 20 bini aşkın meslektaşımızın sarsılmaz inancıyla bahara çevirdik. Birlik olmanın gücüyle, tek sek tek yürek dile getirdiğimiz haklı taleplerimizle Ankara’yı adeta inlettik. Bir kez daha bu mesleği yapıyor olmanın haklı gururunu alandaki meslektaşlarımızla birlikte aynı anda hissettik. Kalpten “iyi ki eczacıyız” dedik.

Miting sürecinin başarılı olabilmesi için tüm gücüyle emek sarf eden Bölge Eczacı Odası Başkanlarımız ve yöneticilerimiz başta olmak üzere, Ankara’da tek yürek olabilmek adına büyük bir özveri, coşkuyla ve heyecanla mitingimizi adına yaraşır şekilde “büyük” kılan bütün meslektaşlarımıza, Fedakârca emek sarf eden eczacılık fakültesi öğrencilerine, Haklı mücadelemize katkı veren yol arkadaşlarımız eczane çalışanlarımıza, Bu süreçte sesimiz olan kıymetli basın emekçilerine yürekten teşekkürlerimizi sunarız. Biz büyük bir aileyiz. İyi ki eczacıyız” dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version