Bu yılda pideler Başkan Sarı’dan - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 10:39

Bu yılda pideler Başkan Sarı’dan

Bu yılda pideler Başkan Sarı’dan
Son Güncelleme :

22 Nisan 2021 - 11:28

190 views

Bu yılda pideler Başkan Sarı’dan
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Bizler bu mübarek ayı vesile ederek Ramazan ayının rahmetini, bereketini üzerimize çekmeye gayret ediyoruz” dedi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde geçen yıl olduğu gibi bu yılda her gün farklı mahallelerde günlük 2 bin pide dağıtılıyor. Ramazan ayının bereketi ve geleneklerin yaşatılması için vatandaşlara pide ikramında bulunan Başkan Sarı, bu uygulamayı vesile kılarak, sofralara konuk olmayı sürdürüyor. Dere Mahalle ve Fethiye Mahallesi’nde ikramlarına devam eden Sarı, Mahalle sakinleri ile sohbet ederek, kendilerinin istek ve taleplerini de dinledi. Muhtarları, belediyenin uç beyleri gibi gördüğünü söyleyen Başkan Sarı, Onların görevi mahalle sakinleri ile belediye arasında sağlam bir köprü kurmak” dedi.

‘KİMSEDEN BİR BEKLENTİMİZ YOK, SADECE DUALARINA TALİBİM’
Mahallelerde pide dağıtımını vesile ederek Ramazan’ın rahmetini, bereketini üzerlerine çekmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Sarı; “Amacımız, bu vesile ile hemşehrilerimizle hemhal olmak, istek ve taleplerini dinlemektir. Kimseden bir beklentimiz yok, sadece dualarına talibim. Ben Amasya’yı seveni seviyorum, bu güzel şehri sevmeyenden hiç hazzetmiyorum. Çalışmalarımız da bu sevgimizle aynı orantıda tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.