Amasya Gazetesi Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:36

BU ATILIM BİZİM VATANDAŞLARIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜN TUTULACAĞININ BİR GÖSTERGESİDİR

Son Güncelleme :

20 Eylül 2019 - 12:02

577 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve beraberindekiler yakın zamanda açılacak tekstil fabrikasında incelemelerde bulundular.

Yeni sanayi bölgesinde, Amasya Elçin tekstil tarafından yakın zamanda faaliyete geçecek olan fabrikayı yerinde inceleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, firma sahibi Osman Eken’den son durum hakkında bilgi aldılar.

SARI: “BELEDİYE OLARAK YATIRIMCILARI DESTEKLEYECEĞİZ”

Bugün daha umutlu ve daha mutlu olduklarını belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Açıklamasında şunları söyledi; “ Bugün fabrikanın son halini inceliyoruz. Bundan bir ay önce geldiğimizde, gördüğünüz bu mekân, tam bir harabe, içine insanların girmekte korktuğu bir mekândı. Bugün ise buradaki özelliği ve güzelliği görüyorsunuz. Yatırımcımız besmeleyi şerifi çekti, hayırlısıyla 10-15 gün içerisinde 200 kişi ile üretime başlıyor. Bu manada biz Amasya Belediyesi olarak her türlü imkân ve desteği sağlamak üzere kendilerine söz verdik. Seçim döneminde Amasyalı hemşerilerimize bahsettiğimiz 2 bin 500 kişiye iş istihdamı sözümüzün ilk adımını atmış bulunuyoruz. Yılsonuna kadar 600-700 kişi bu fabrikadan geçimini sağlayacak. Bu atılım bizim vatandaşlarımıza verdiğimiz sözün tutulacağının bir göstergesidir. Yatırımcılara buradan sesleniyorum; Belediye olarak ruhsat, çöp, tabela vergisi ve su ücreti alınmayacak, yeter ki istihdam sağlayıp, Amasya’nın insanına ekmek versinler. Biz belediye olarak, hangi nokta da elimizde ne imkânlar varsa, bunları yatırımcılarımız için seferber edeceğiz. Ben Belediye Başkanı Mehmet Sarı olarak, kardeşimizi hem kendim, hem de Amasya Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğimin buradan sözünü veriyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version