“BİZ BU OYUNU DA BOZARIZ” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:35

“BİZ BU OYUNU DA BOZARIZ”

Son Güncelleme :

10 Mart 2020 - 9:48

171 views

Amasya Milletvekili Çilez, “Birileri yeni bir oyun tezgahlıyorlar. Allah’ın izni ile biz bu oyunu da bozarız” dedi.
Ak Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözleri ve Beşar Esed’in Türkiye’ye karşı yaptığı açıklama üzerine sessiz kalmadı.
Milletvekili Çilez konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Esed açıklama yapıyor. ‘Türkiye’ye karşı düşmanca bir tavrının olmadığını, iki ülke arasındaki tarihsel ve kültürel bağlar bulunduğu’ gibi. Aklın yenimi başına geldi derler. Ama bu akla gelme işi değil. Bu danışıklı dövüşün rejim ayağı, borazanı Esed;
Türkiye ayağı ise CHP yönetimi. Borazanı Engin Özkoç. Oda Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek üzerine düşen, kendine verilen görevi yaptı. Esed cici, CHP cici. Tayyip Erdoğan kötü. Yemezler…” ifadelerine yer verdi.
Türkiye üzerinde yeni oyunlar planlandığını belirten Çilez, “Yine diktatör, yine tek adam hikayeleri. Birileri yeni bir oyun tezgahlıyorlar. Aynı gün 3 tane uç nitelikte açıklama. Tesadüf diyecek kadar saf olan var mı? 1.si: Esed’den yıllar sonra bir iki olumlu kelime, 2.si: CHP’den ihanete varacak hakaretler. 3.sü: Esed yanlısı gazeteci ‘müttefikimiz muhalif lider Kılıçdaroğlu’ diyerek Kılıçdaroğlu’nu ‘aziz bir konuk’ olarak Şam’a davet ediyor. Tayyip Erdoğan’ı ise ‘Ortadoğu’yu kana bulayan lider’ olarak tanımlıyor. 1 milyon Suriyeli vatandaşını öldüren Esed’in yanında kalemşörlük yapan, ülkesini fiilen bölüp parçalayan PYD’yi terör örgütü olarak göremeyen Kılıçdaroğlu’nu aziz bir konuk olarak kabul eden akıl ve fikir yoksunu yazar bozuntusu. Bu yazarda Suriye’nin sözde aydınlarındandır herhalde… Bu 3 olayı birbirinden bağımsız olarak düşünmek aptallık olur. Oyun kuranlar kuruyor da, onlara uşaklık edenlere ne demeli? Allah’ın izni ile biz bu oyunu da bozarız” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version