BELEDİYEDEN, ECZANELERE HALKA ULAŞTIRILMASI İÇİN MASKEAmasya Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:39

BELEDİYEDEN, ECZANELERE HALKA ULAŞTIRILMASI İÇİN MASKE

BELEDİYEDEN, ECZANELERE HALKA ULAŞTIRILMASI İÇİN MASKE
Son Güncelleme :

18 Nisan 2020 - 10:15

206 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde üretimi devam eden maskeler, muhtarlar, zabıta ekipleri ve eczaneler aracılığı ile halka dağıtılmaya devam ediyor.

Koronavirüs Covid-19 salgını kapsamında, Amasyalıların ihtiyacının karşılanması için Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde üretimine devam edilen maskeler, zabıta ekipleri tarafından vatandaşlara ulaştırılmak üzere eczanelere bırakıldı.

Eczacıların halkımızın göz bebeklerinden olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, açıklamasında; “Bugün itibariyle ise 43 eczanemize dağıttığımız 5 bin maske ile toplamda Amasya halkına bugüne kadar 190 bin 600 maske ulaştırmış olduk. Önümüzdeki hafta da bu rakamlarda bir dağıtım daha yaparak, hem eczanelerimizin, hem de Amasya halkımızın şuan itibariyle maske problemi olduğunu düşünmüyorum. Üretimimizin devam ettiği bu süreçte, önümüzdeki hafta sonuna kadar toplamda 350 bin civarında maskeyi halkımızla buluşturmuş olacağız” dedi. ‘BU SÜREÇTE HALKIMIZ MASKE SIKINTISI YAŞAMAYACAK’
Amasyalıların devlet büyüklerinin evde kal çağrısına büyük ölçüde uyduğunu belirten Başkan Sarı, açıklamasının devamında; “Sağlık çalışanlarımızın uyarılarına hassasiyetle yaklaşan ve zabıta ekiplerimizin çalışmalarında onlara kolaylık sağlayan vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu hassas dönemde hemşehrilerimize şunu belirtmek isterim ki, şehrimizde hiçbir şekilde maske sıkıntısı yaşamayacağınızı buradan vurgulamak istiyorum. Çok zor durumda kaldığınız da zabıta ekiplerimize müracaat ederek, ihtiyacınız olan maskelerinizi temin edebilirsiniz” diye konuştu.

Şehirde faaliyet gösteren eczaneler ise halka ulaştırılması için bırakılan maskeler için Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya teşekkür etti.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version