BELEDİYEDEN CANLI MÜZİK YAPAN İŞLETMELERE DENETİM - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:16

BELEDİYEDEN CANLI MÜZİK YAPAN İŞLETMELERE DENETİM

BELEDİYEDEN CANLI MÜZİK YAPAN İŞLETMELERE DENETİM
Son Güncelleme :

07 Şubat 2022 - 11:00

198 views

Amasya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim müdürlüğü ekiplerince mekanlara denetim gerçekleştirildi.

Belediyeye bağlı birimler mekanların alkollü satış belgesi, ruhsatları, hijyen kurallarına uyup uymadıkları konusunda denetim yaptı.

‘VATANDAŞLARIN HUZUR VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Denetimlerin düzenli bir şekilde sürekli devam edeceğini belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları kaydetti;
“Bölgemizde faaliyet gösteren canlı müzikli işletmelerin ve diğerlerinin kontrollerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı, sıhhatli, huzurlu bir şekilde eğlenmeleri hususunda denetimlerimizi yapıyoruz. Etraftaki vatandaşlarımızın rahatsız olmaması adına canlı müzikli işletmelerin saat 24.00 itibari ile müziğe son vermeleri konusunda gerekli uyarılar yapıldı. Ekiplerimizce birçok eğlence mekanı denetlendi. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşanmadı. Genel anlamda yasağa esnafımız uymuş durumda. Bu anlamda esnafımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir ortamda eğlenebilmeleri, çevrede oturan vatandaşlarımızın ise huzur içerisinde evlerinde vakit geçirebilmeleri adına ekiplerimiz 7/24 esasına uygun olarak çalışmalarına devam ediyor” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.