BELEDİYE GAZETESİNİN 16. SAYISI ÇIKTI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

16 Nisan 2024 - 20:31

BELEDİYE GAZETESİNİN 16. SAYISI ÇIKTI

BELEDİYE GAZETESİNİN 16. SAYISI ÇIKTI
Son Güncelleme :

01 Haziran 2021 - 13:28

194 views

Amasya Belediye Gazetesinin 16. Sayısı çıktı. Hayata geçirilen projelerin ve çalışmaların aşamalarının yer aldığı gazete vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde bu ay 16’ıncı sayısını çıkan Amasya Belediye Gazetesi’nin içeriğinde hayata geçirilen projeler ve çalışmalar yer alıyor. Göreve geldiği günden bu yana “benim sözüm senettir” diyen ve verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkan Sarı, hayata geçirdiği projeleri ve çalışmaları sosyal medya hesaplarından Amasyalılara duyurduğu gibi, belediye bünyesinde düzenli olarak her ay çıkartılan gazete ile de tüm birimlerinin çalışmalarını detaylı bir şekilde hemşehrilerine aktarmaya devam ediyor.

‘VATANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ’
İlkeli duruş, Şeffaf belediyecilik ve Ortak Akıl sloganıyla çıkılan yolda büyük yol kat ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları kaydetti;

“Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm ekiplerimiz ile gece gündüz vatandaşlarımıza hizmet edebilmek için çalışıyoruz. 100 yıla 100 proje ile çıktığımız yolda birçok projemizi hayata geçirdik. Bu çalışmalarımızı da gerek sosyal medya üzerinden, gerekse belediyemiz bünyesinde her ay düzenli olarak çıkardığımız gazetemiz ile hemşehrilerimizin bizleri daha doğru tanımalarını sağlıyoruz. Yazılı ve görsel olarak her alanda tanıtımlarımıza bundan sonraki süreçte de devam ederek, belediyenin tüm birimlerinin çalışmalarını halkımıza aktarmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.