BELEDİYE GAZETESİNİN 12. SAYISI ÇIKTI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:10

BELEDİYE GAZETESİNİN 12. SAYISI ÇIKTI

BELEDİYE GAZETESİNİN 12. SAYISI ÇIKTI
Son Güncelleme :

01 Şubat 2021 - 13:06

132 views

Amasya Belediye Gazetesinin 12. Sayısı çıktı. Hayata geçirilen projelerin ve çalışmaların aşamalarının yer aldığı gazete vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

Göreve geldiği günden bu yana “Benim Sözüm Senettir” diyen ve verdiği sözleri bir bir yerine getiren Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hayata geçirdiği projeleri ve çalışmaları sosyal medya hesaplarından Amasyalılara duyurduğu gibi, belediye bünyesinde düzenli olarak her ay çıkartılan gazete ile de tüm birimlerinin çalışmalarını detaylı bir şekilde vatandaşlarına aktarıp, belediyeyi daha doğru tanımalarını sağlamaya devam ediyor.
‘HALKIMIZIN BİZLERİ DOĞRU TANIMALARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Yapılan her çalışmanın Amasyalılar için olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları kaydetti; “100 yıla 100 proje ile çıktığımız yolda birçok projemizi hayata geçirdik. Bu çalışmalarımızı da gerek sosyal medya üzerinden, gerekse belediyemiz bünyesinde her ay düzenli olarak çıkardığımız gazetemiz ile hemşehrilerimizin bizleri daha doğru tanımalarını hedefliyoruz. Yazılı ve görsel olarak her alanda tanıtımlarımıza bundan sonraki süreçte de devam ederek, belediyenin tüm birimlerinin çalışmalarını detaylı bir şekilde halkımıza aktarmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version