BELEDİYE EKİPLERİNDEN SONBAHAR TEMİZLİĞİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 06:25

BELEDİYE EKİPLERİNDEN SONBAHAR TEMİZLİĞİ

BELEDİYE EKİPLERİNDEN SONBAHAR TEMİZLİĞİ
Son Güncelleme :

26 Kasım 2022 - 16:20

313 views

Amasya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir merkezinde sonbahar temizliğini sürdürüyor. Hazan mevsiminde yaprak dökümünün zirve yaptığı kasım ayında ekipler, yaprak üfleme makinesi kullanarak hem zamandan kazanıyor hem de işlerini kolaylaştırıyor.

‘DAHA GÜZEL VE TEMİZ BİR AMASYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Amasya sevdasıyla birlikte bütün birimler ile gece-gündüz mesai harcamaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları kaydetti;
“Amasya’da sonbahar doğal güzellikleri ile insanları mest ederken, temizlik ekiplerimizin yoğun emek ve mesaisi devam ediyor. Ekiplerimiz zamandan kazanarak kısa sürede daha çok alanı temizleyebilmek için teknolojik aletler kullanıyorlar. Vakumlu yol süpürme ve yaprak toplama araçlarıyla cadde ve sokaklarda dökülen yaprakların yağmur suyu kanallarını tıkamaması amacıyla yoğun mesai harcıyorlar. Yapılan bu işlem sayesinde ekiplerimiz, hem zamandan tasarruf ediyor, hem de daha fazla alanları temizliyor. Daha güzel ve temiz bir Amasya bırakılmak için bütün mesaimizi harcıyoruz” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.