Bedelli Askerler Amasya'da Yemin Etti - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 08:27

Bedelli Askerler Amasya’da Yemin Etti

Bedelli Askerler Amasya’da Yemin Etti
Son Güncelleme :

06 Kasım 2023 - 10:29

183 views

Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı’nda temel askerlik eğitimlerini tamamlayan 2023/10. Dönem Bedelli Askerlerin Ant İçme Töreni’ne katılarak, vatani görevlerini ifa eden Mehmetçiklerle ve aileleriyle bir araya geldi.

Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı’nda temel askerlik eğitimlerini tamamlayan 2023/10. Dönem Bedelli Askerlerin Ant İçme Töreni’ne katılarak, vatani görevlerini ifa eden Mehmetçiklerle ve aileleriyle bir araya geldi.

Amasya Valisi Yılmaz Doruk’un yanı sıra; Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Çakıroğlu, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, Amasya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Arı, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi de törene katıldı.

Vali Yılmaz Doruk, bedelli askerlerin yemin törenine katılarak, Mehmetçiklerin bu önemli anlarına ortak oldu. Törende askerliklerini tamamlayan gençler, yemin ederek Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bir ferdi olmanın gururunu yaşadılar. Bu anlamlı ve gururlu anı paylaşan aileler de sevinçlerini ve gururlarını Vali ve diğer katılımcılarla birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Bedelli askerlerin ant içme töreni, Mehmetçiklerin vatanlarına duydukları sadakati ve görevlerini layıkıyla yerine getirme azimlerini bir kez daha vurguladı. Vali Yılmaz Doruk, bu anlamlı günde genç askerlere ve ailelerine başarılar dilediler.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version