“BAŞKANIMIZ’IN YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR”Amasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:17

“BAŞKANIMIZ’IN YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR”

“BAŞKANIMIZ’IN YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR”
Son Güncelleme :

09 Kasım 2019 - 18:11

169 views

Amasya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse, seçimle göreve geldiği günden beri Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın vaat ettiği projeleri yerine getirdiğinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etmek amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Seçimden önce vaat edilen projelerin bir bir gerçekleştiğini ve bu projelerle Amasya’nın farklı bir Amasya olacağını belirten Köse, “ 31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde % 47 lik bir oy oranı ile Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sarı için bir araya gelmiş bulunmaktayız.
26 Ekim tarihinde benimde bizzat katılım sağladığım Belediye Başkanımızın göreve geldiği günden bugüne kadar geçen sürecin değerlendirmesinin yapıldığı, 6 aylık faaliyet raporu toplantısında seçim öncesi vaat ettiği 100 projenin bir bir gerçekleşmeye başladığını gördük.
Mehmet Sarı,’nın göreve ilk geldiğinde kaldırttığı makam kapısı ile halka ne kadar yakın olduğunu gördük. Başkanımızın Resmî araçları yalnızca ihtiyaca binaen kullanmak üzere otoparka çekmesi ve aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine düğün aracı olarak tahsis etmesi takdire şayan bir karardır.
Ayrıca Amasya Belediyesi tabelalarına T.C. ibaresinin eklenmesi, İşyerlerinin Türkçe Tabela takma zorunluluğu, Ramazan ayında suyun ücretsiz olması, İlimize açılan Tekstil Fabrikası ile bin kişiye sağlanan istihdam da bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Amasya Belediyemizin Ortak akıl konseyi ile şehrimize çok başarılı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır.”dedi. “Bu Projelerle Amasya’mız Başka Bir Amasya Olacaktır”

Amasya’ya kazandırılmaya çalışılan projeleri sıralayan Köse, “Belediye Başkanımızın 6 aylık faaliyet raporunda değindiği Yeşilkent Meydanı Projesi, Yavuz Selim Meydanı Projesi, Teleferik Projesi, Ferhat Tepesi tesislerin oluşturulması, Nostaljik Tramvay Projesi, Bisiklet ve yürüyüş yolları yapım projesi, Serçoban evliyası bakım-onarım ve peyzaj çalışması, Adliye altı yeşilkent peyzaj düzenlemesi projesi, Göktürk köprüsü projesi, Akdağ isale hattı HES projesi, Kayabaşı GES projesi, Ataşehir bölgesi yeşil alanlar projesi, İskele binası yapımı, Gasilhane yenilenmesi, Engelsiz yaşam merkezi projesi ve Eksik doğal

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version