BAŞKAN SARI’YA ESNAFTAN TEŞEKKÜR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

16 Nisan 2024 - 21:50

BAŞKAN SARI’YA ESNAFTAN TEŞEKKÜR

BAŞKAN SARI’YA ESNAFTAN TEŞEKKÜR
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2020 - 10:22

155 views

Köse; “Başkanımız esnafın yanında. Destekleri için Amasya Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse, koronavirüs mücadele günlerinde esnaflara verdiği destekten dolayı Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın göreve ilk geldiği ilk günden bu zamana kadar geçen sürede her daim Esnaf ve Sanatkâr camiasının yanında olduğunu söyleyen Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse; “Koronavirüs salgını nedeniyle pandemi döneminde ekonomik sıkıntılara düşen esnaf ve sanatkârlara destek olmak amacıyla Amasya Belediyesine ait kirada olan 402 iş yerinin Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını kapsayacak şekilde, pandemi sürecinde faaliyetlerini durduran veya durdurmayan ayrım olmaksızın tüm esnaf ve sanatkârlardan 3 aylık kira almayacak olması ve bu dönem içinde kira ödemesi yapanlarında ödediği ay kadar ödeme yapmayacak olması ve Eski kira borcu olanlara da taksitlendirme yapılacak olması bizleri çok sevindirmiştir” dedi.
BAŞKANIMIZ ESNAFIN YANINDA
Başkan Köse; “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sarı kendisi de Ahi Ocağından gelen içimizden biri olarak gördüğümüz bir iş adamı olarak sorunlarımızı bizden daha iyi bilmektedir. Amasya’mız için yapacağı daha birçok kıymetli ve değerli projelerini de yakından takip etmekteyiz. Ama bizleri ilgilendiren çalışmalardan işyerlerinin Türkçe Tabela takma zorunluluğu, Ramazan ayında suyun ücretsiz olması, Kermesler ve Ulusal Marketler için almış olduğu karar ve Özelliklede Belediyeye gitmeden işyerimizde ödeme yapabilme kolaylığı sağlayan Mobil Vezne uygulaması bu başarılı çalışmalardan bazılarıdır. Pandemi döneminde 1 Milyon Maske üretimi, erkenden alınan tedbirler, Tüm abonelerden su parası alınmaması, Salgın döneminde zor durumda olan Esnaf ve Sanatkârlarımıza yapılan yardımlar ile Esnaf ve sanatkârlarımıza sahip çıkıldığı için Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ ya Esnaf ve Sanatkâr arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.