BAŞKAN SARI’DAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:43

BAŞKAN SARI’DAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ

BAŞKAN SARI’DAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ
Son Güncelleme :

05 Kasım 2019 - 15:15

206 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Cumhuriyet bayramında şahsına mektup yazan öğrencilere sürpriz yaptı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya gelen bir mektupta, Fatih İlkokulu 3/E sınıfı öğrencilerinden; Sena Okur, Emir Coşkun ve Merve Taş, duygularını kağıda şöyle aktarmış; “ Sayın Belediye Başkanımız. Biz Fatih İlkokulu 3/E sınıfının minik kelebekleriyiz. Okulumuzu ziyarete gelmiştiniz ama tanışamadık sizinle…Biz ellerinizden öperiz. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun” sözlerine yer vermişler.

Başkan Sarı ise mektuba kayıtsız kalmayarak bu sabah tüm işlerini erteleyip, güne minik kelebekleri ziyaret ederek başladı. 3/E sınıfının minikleri ile tanışan ve tek tek merak ettikleri soruları yanıtlayan Sarı, Mektupta miniklerin şahsıma yazdıkları şiiri de sizlerle paylaşmak isterim;

Fatih İlkokulu bizim okulumuzdur.

3/E bizim sınıfımızdır.
Amasya bizim şehrimizdir.
Mehmet Sarı bizim başkanımızdır.

Ziyarette; Okulun genel durumu hakkında İdari kadro ile görüşen ve ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarda bulunacağını belirten Belediye Başkanı Sarı, Sevgi seli olup bizleri karşılayan,geleceğimizin teminatı tüm öğrencilerimizi tekrar gözlerinden öpüyor, tüm minik kelebeklerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version