BAŞKAN SARI’DAN ÇOCUKLARIMIZA BÜYÜK DESTEKAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:15

BAŞKAN SARI’DAN ÇOCUKLARIMIZA BÜYÜK DESTEK

Son Güncelleme :

07 Ekim 2019 - 16:56

436 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Yeşilırmak Çocuk Evleri Sitesinin muhteşem çocukları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Yeşilırmak Çocuk Evleri Sitesinin muhteşem çocukları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Yeşilırmak Çocuk Evleri Sitesinin muhteşem çocukları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Burada çocuklarla tanışıp, yemek yedikten sonra onlarla sohbet etti. Başkan Sarı’ya yemekte, Amasya Ülkü Ocakları Başkanı Recep Dip, Başkan Yardımcıları Ahmet Çoban ve Hasan Şahin, MHP Belediye Meclis Üyeleri Cahit Aktaş ve Oğuzhan Sakızcı, Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Muammer Tufanoğlu ve Hukuk Danışmanı Umut Yolcu eşlik etti.
Hepsinin geleceğe dair büyük hayallerinin olduğunu belirten Başkan Sarı, Konuşmasında şunları söyledi; “Bu akşam sözlere değil, yüzlere bakmak lazım, Gülen yüzler var. İnsanın huzur bulduğu ama insanın düşündüğü, biraz derine daldığı ve şükrettiği bir ortamdayız. İnsan olmanın kıymetini veya acziyetini burada fevkalade anlamak mümkün. Bu çocuklarımız şu an genç, ama inşallah ileri de makam, mevki sahibi olacaklar, memleketimize ve milletimize hizmet edecekler. Herkesin buraya gelmesi ve bu çocuklarımızın başını okşaması lazım. Bu çocuklarımızın destekçisi ve yol göstereni olması lazım. Onlar için emeğini esirgemeden hizmet eden değerli çocuk evi çalışanlarına ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version