BAŞKAN SARI, YENİ İŞLETMENİN AÇILIŞINI YAPTI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:47

BAŞKAN SARI, YENİ İŞLETMENİN AÇILIŞINI YAPTI

Son Güncelleme :

28 Ekim 2019 - 8:50

298 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Fikret ve Cemafer Sivlim çiftinin şehrimize istihdam sağlayacak işletmenin açılışını gerçekleştirdi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya Romanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı olan Fikret Sivlim ve eşi Cemafer Sivlim’in Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından desteklenen, hediyelik duvar saatleri üretilecek ve şehrin istihdamına destek verecek olan işletmenin açılış kurdelesini kesti. Başkan Sarı’ya açılışta Başdanışman Ahmet Yenihan, Amasya İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanı Mesut Ünal, Sosyal İşler Müdürü Berati Kaynar, Zabıta Müdürü Mustafa Kesler ve Hukuk Danışmanı Umut Yolcu eşlik etti. Ayrıca Amasya KOSGEB Müdürü Bayram Ali Kukuş, Avrupa Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi Mahmut Demir ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Sarı, yaptığı dua sonrası işyerinin kurdelesini keserek, lazer makinelerinin ilk startını verdi. daha sonra işletme sahibi Sivlim’den üretilen hediyelik duvar saatleri hakkında bilgi de alan Sarı, işletmenin Amasya’mıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version