BAŞKAN SARI, VATANDAŞLARA VE ESNAFLARA MASKE DAĞITTIAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 07:05

BAŞKAN SARI, VATANDAŞLARA VE ESNAFLARA MASKE DAĞITTI

BAŞKAN SARI, VATANDAŞLARA VE ESNAFLARA MASKE DAĞITTI
Son Güncelleme :

11 Nisan 2020 - 11:32

244 views

AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, vatandaşlara ve esnaflara kendi ürettikleri maskelerden dağıttı.

Amasya Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı önlemlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve beraberindeki Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, Zabıta ekipleri ile kocacık çarşısında esnafa ve vatandaşlara koruyucu maske dağıttı.

Bu virüs belası geldiği günden bugüne kadar bir milyon maske hedefiyle üretime başladıklarını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, açıklamasında;

“Bugün dağıttığımız maskeler ile şehrimiz insanına toplamda 100 bin adet maske dağıtmış olduk. Bu virüs belasını aldığımız tedbirler ile hep birlikte yeneceğimizi düşünüyorum. Halkımızın bu süreçte evinde kalarak, bizlere bu konuda yardımcı olmalarını istiyorum. Hemşehrilerime buradan sesleniyorum; çocuklarınız için, torunlarınız için, evlatlarınız için lütfen evinizde kalın. Bizler sizler için sokaktayız. Ve bu süreçte sizleri maskesiz bırakmayacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Başkan Sarı, açıklamasının devamında; “Eğer marketlerimizde fahiş fiyata rastlarsak, O marketi süresiz kapatacağımızı vurgulamak isterim. Sizler evinizde kalmaya devam ettiğiniz sürece, bizler Başkan Yardımcılarımız, Zabıta ekiplerimiz dahil olmak üzere 24 saat sizler için dışarıda hizmet vermeye devam edeceğiz. Halkımızın talepleri doğrultusunda, her noktada hizmet vereceğiz. Onları başımızın tacı yapacağız” diye konuştu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version