BAŞKAN SARI, TELEKONFERANS İLE ÖĞRENCİLERLE GÖRÜŞTÜ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:18

BAŞKAN SARI, TELEKONFERANS İLE ÖĞRENCİLERLE GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN SARI, TELEKONFERANS İLE ÖĞRENCİLERLE GÖRÜŞTÜ
Son Güncelleme :

24 Nisan 2020 - 10:27

271 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere telekonferans ile bağlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Amasya Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen, ancak Koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin internet üzerinden başvurduğu ‘Resim Yarışması’nda dereceye giren 6 öğrenciyle tele konferans aracılığıyla görüşen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, başarılarından dolayı kendilerini tebrik etti. Amasyalı 714 öğrencinin başvurduğu resim yarışmasında 462 öğrencinin resimleri öğretmenlerden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi. Öğretmenler seçici kurulu ilk ve ortaokul kategorisinde üç ayrı derecelendirme yapıldı.

‘ÇOCUKLARIMIZI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM’
Dereceye giren öğrencilerin bayramını gönülden kutladığını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, açıklamasında şunları kaydetti;
“Amasya Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün yarışma için vermiş olduğu emeklere ve gösterdikleri itinaya teşekkür ediyorum. 23 Nisan’ı mevcut şartlar içerisinde bize yakışan şekilde kutlayacağız. Çocuklarımızın umutları kırılmayacak, onlarda balkonlarını evlerini süsleyecekler. Bizde dışarıdan onları eğlendireceğiz, onlarda istiklal Marşımız okunurken, balkonlarında bizlere eşlik edecekler” dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version