BAŞKAN SARI, İKİ YILIN DEĞERLENDİRMESİNİ CANLI YAYINDA YAPTI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:31

BAŞKAN SARI, İKİ YILIN DEĞERLENDİRMESİNİ CANLI YAYINDA YAPTI

BAŞKAN SARI, İKİ YILIN DEĞERLENDİRMESİNİ CANLI YAYINDA YAPTI
Son Güncelleme :

06 Nisan 2021 - 10:51

164 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 2. Yıla özel gerçekleştirilen canlı yayın programında hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Özümüzle Sözümüzle 2. Yıl Özel” Programı’nda projeler ve çalışmalar ile ilgili merak edilen soruları cevapladı. İlkeli duruş, ortak akıl, şeffaf ve üretken belediyecilik anlayışıyla çıkılan bu yolda dolu dolu geçen 2 yılı değerlendirmek adına canlı yayın programında gazetecilerin ve katılımcıların Amasya’ya dair gerçekleştirdikleri ve hayata geçirecekleri plan ve projeler hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

‘AMACIMIZ MUTLU VE GÜVENLİ BİR ŞEHİR BIRAKMAK’
Şimdiye kadar gerçekleştirilen çalışmalarda hep şeffaflığı ön planda tuttuklarını ve Amasyalıların menfaatine olmayan hiç bir işin altına imza atmayacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı konuşmasında şunları kaydetti; “Göreve geldiğimiz günden bu yana 2 yılın hesabını vereceğim. Bulunduğumuz makamı hemşehrilerimizin mülkü olarak görüyorum. Benim arzum makam sevdasına kapılıp burada boş zaman geçirmek değil şehrimize faydalı hizmetlerde bulunmaktır. MHP Genel Başkanımız bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyden aldığımız emir doğrultusunda yol haritamızı belirledik. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile göreve geldiğimiz ilk gün makam kapısını söktürdük. “İnsanların en hayırlısı insanlara faydası bulunandır” hadisi şerifine mazhar olmak için sizlere hayırlı işlerde faydalı olmak istiyorum. Amacımız görev süremiz tamamlandığında kanunlara uygun bir şekilde kul hakkını gözeterek arkamızda mutlu ve güvenli bir şehir bırakmaktır” dedi.

‘PANDEMİ SÜRECİNDE HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLDUK’
Göreve geldikten kısa bir süre sonra korona virüs salgını sebebiyle zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Başkan Sarı konuşmasının devamında; “Bu süreçte Türkiye’de ilk 1milyon maske ürettik. Hemşehrilerimizin zor zamanlarında yanlarında olduk. Temizlik ve dezenfekte çalışmalarına gece gündüz devam ettik” diye konuştu.

Gazetecilerin ve katılımcıların kendisine yönelttiği soruları da cevaplayan Sarı, Akdağ suyunu Amasya’ya kazandırdıktan sonra suyu %50 ucuzlattıklarını, teleferik ve tramvay projeleri ile şehri turizm açısından ilerleteceklerini belirtti. Amasya Spor ile ilgili sorulan soruya ise, Amasya Spor’un hedefe ulaşması kaydıyla bütün ihtiyaçları için yanındayız diyen Başkan Sarı, “Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda Amasyalının menfaatine olmayan hiçbir işin altına imza atmadık bundan sonra da atmayacağız” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.