BAŞKAN SARI, DOST MECLİSİNDE ATSO ÜYELERİYLE BULUŞTUAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:31

BAŞKAN SARI, DOST MECLİSİNDE ATSO ÜYELERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN SARI, DOST MECLİSİNDE ATSO ÜYELERİYLE BULUŞTU
Son Güncelleme :

16 Haziran 2020 - 11:07

108 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri dost meclisi programında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Üyeleriyle bir araya geldi.
12-22 Haziran Atatürk Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl ilki gerçekleştirilen “Mehmet Sarı ile Dost Meclisi” söyleşisinin bu hafta ki konukları Amasya Ticaret Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç ve odanın meclis üyeleri oldu.
İlk olarak söz alan ATSO Başkanı Murat Kırlangıç, “Pandemi sürecinde Amasyalılar için her türlü fedakarlığı yapan Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve ekibine teşekkür ediyorum. Bunun dışında hayata geçirilecek projeler ve hali hazırda devam eden çalışmalarında yakında takipçisi olacaklarını ve üzerlerine düşen ne varsa bu süreçte her türlü desteği vereceklerini de belirtti. Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, “Dost meclisinde davetimize icabet eden başta Oda Başkanı Murat Kırlangıç olmak üzere tüm üyelerine teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum” dedi. Pandemi sürecinde temizlik, hijyen maske desteği gibi çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Sarı, “Amasya’mızı daha ileriye taşıyabilmek için çalışma arkadaşlarım ile birlikte gece-gündüz çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz gün verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Mevcut çalışmalarımızın dışında şehrimiz için büyük önem taşıyan projelerimizde de büyük yol kat ettik. İlerlediğimiz bu yolda ATSO üyeleri başta olmak üzere tüm Amasyalı hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacım var” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Sarı, dost meclisinde belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında şahsına yöneltilen soruları yanıtladı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.