- Amasya Gazetesi Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:49

BAŞKAN SARI, ÇOCUKLARIN BAYRAMI NI ÜSTÜ AÇIK OTOBÜS İLE KUTLANDI

BAŞKAN SARI, ÇOCUKLARIN BAYRAMI NI ÜSTÜ AÇIK OTOBÜS İLE KUTLANDI
Son Güncelleme :

24 Nisan 2020 - 10:40

324 views

AMASYA Belediyesi tarafından hazırlanan üstü açık otobüs ile belediye bandosunun çaldığı marşlar eşliğinde mahalle mahalle dolaşılarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Amasya Belediyesi, koronavirüs Covid-19 salgınına karşı aldığı tedbirler kapsamında evden çıkamayan çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı neşesini mahalle mahalle dolaşarak, yaşattı. Belediye binası önünde kutlama için özel hazırlanan üstü açık otobüs, Türk Bayrakları ve balonlarla süslendi.

Sokak aralarında dolaşarak, çocuklar için milli marşlar ve çocuk şarkıları seslendiren 23 Nisan Otobüsü’nü takip eden zabıta ekipleri, bayramı evlerinde geçiren çocuklara çikolata ve bayrak dağıttı. Otobüsün içinde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, balkon ve pencerelerden otobüsü ilgiyle izleyen ve ellerinde bayraklarla şarkılara eşlik eden çocukların bayramını kutlayarak, onları selamladı. 23 Nisan Otobüsü kent merkezindeki 37 mahalleyi dolaştı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan çocukların bayramı buruk geçirmemeleri için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Başkan Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada;

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemiz ve dünya çocukları için önemli bir gün. Koronavirüs ile mücadelenin devam ettiği bu süreçte çocuklarımız evden çıkamadığı için yeterince kutlama yapamıyoruz. Biz de otobüsümüzle sokak sokak gezerek hem onlara hediyelerini takdim ediyor hem de bayramlarını kutluyoruz. Bu virüs belasından tez zamanda kurtulacağımıza inanıyorum, bir daha ki sen bu bayramı daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız inşallah” dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version