BAŞKAN KIRLANGIÇ, TELEKONFERANS TOPLANTISI’NA KATILDIAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:20

BAŞKAN KIRLANGIÇ, TELEKONFERANS TOPLANTISI’NA KATILDI

BAŞKAN KIRLANGIÇ, TELEKONFERANS TOPLANTISI’NA KATILDI
Son Güncelleme :

11 Nisan 2020 - 15:43

236 views

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, 365 Oda ve Borsa Başkanının ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla düzenlenen COVID-19 sorun ve çözümlerinin görüşüldüğü telekonferans toplantısına katıldı.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında, 365 Oda ve Borsa Başkanı’nın katılımları ile düzenlenen Telekonferans toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç da katıldı.
Tüm dünyayı derinden sarsan Covid-19 Virüsü nedeni ile Başta Amerika ve Avrupa Ülkeleri olmak üzere tüm ülkelerde yaşanan sorunlarla birlikte Ülkemizde de özellikle sağlık ve Ekonomik anlamda zor bir süreçten geçtiğimizi vurgulayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanları ile bu salgınla mücadele etmek adına yapılması gerekenler konusunda istişarede bulundu. Oda ve Borsa Başanları da yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na aktarma fırsatı yakaladılar.
Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Kırlangıç, koronavirüs salgının yayılmasından sonra çalışmalarına ara vermediklerini belirterek, “Amasya Ticaret ve Sanayi Odası olarak işimizin başındayız. Alınan tedbirler kapsamında hizmet binamızın tamamını dezenfekte ettik. Virüsle mücadele konusunda gerekli tedbirlerimizi aldık. Ayrıca salgının ekonomiye etkilerini azaltmak için üyelerimizin sorunlarını tespit edip süratle TOBB Başkanımız Rifat Hisarciklioğlu’na aktardık. Günün her saatinde ulaşabildiğimiz başkanımız sağ olsun bizden aldığı talepleri ilgili kurumlara ileterek çözümü noktasında da büyük bir fedakarlık örneği göstermiştir. Kendilerine Amasya İş Dünyası adına bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren toplantı alınacak tedbirlerin ve yol haritalarının görüşülmesinin ardından sona

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version