ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASI HİZMETE SUNULDU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:50

ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASI HİZMETE SUNULDU

Son Güncelleme :

03 Aralık 2019 - 10:21

177 views

Valiliğimiz İl Özel İdaresi’nin tamamen kendi iş gücü ile ekipmanlarını kullanarak Göynücek ilçemize bağlı Gediksaray-Ayvalıpınar-Terziköy grup köy yolundaki yaklaşık 10,3 kilometrelik Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışması tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.
Amasya İl Özel İdaresi 2019 yılı yatırım programındaki BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt kaplama yol hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin tamamen kendi iş gücü ile ekipmanları kullanılarak yürütülen faaliyetler kapsamında mevcut yol ağının süratle iyileştirilmesi sağlanarak hizmet alanı içerisinde yer alan köy yollarının standardının artırılması, vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat yollarda seyahat edebilmeleri gerçekleşmiş olacak.
Göynücek ilçemize bağlı Gediksaray-Ayvalıpınar-Terziköy grup köy yolunda yaklaşık 10,30 km Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Bölge olarak önemli bir konumda yer alan grup köy yolunun Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama yola dönüşmesiyle birlikte özellikle üreticiler tarımsal ürünlerini pazara daha hızlı, güvenli ve konforlu bir şekilde taşıma imkânı buldu. Trafik güvenliğinin sağlanmış olduğu grup köy yolunda vatandaşlarımız aynı zamanda da şehirlere daha güvenli bir şekilde ulaşmış olacak.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin Acar, “Gediksaray-Ayvalıpınar-Terziköy grup köy yolumuzu Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama yaparak, uzun yıllar sorunsuz bir alt yapı ile vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version