AMASYA'YI ANKARA'DA TEMSİL ETTİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:52

AMASYA’YI ANKARA’DA TEMSİL ETTİ

Son Güncelleme :

19 Şubat 2020 - 10:38

181 views

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Amasya Kadın Girişimciler Başkan Yardımcısı Merzifon Temsilcisi Elif Kılıç, TOBB Kadın Girişimciler Bilgilendirme Semineri programına katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve iştiraklerini tanıtmak, genel ekonomik gelişmeler ve Türk dış politikası hakkında bilgilendirmek amacıyla, TOBB Sosyal Tesisleri’nde “Kadın Girişimciler Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.
Seminerde alanlarında duayen kabul edilen bir çok eğitimciden bilgiler aldığını belirten Kılıç, seminer sonrası yaptığı açıklamada, “TOBB Kadın Girişimciler Bilgilendirme Semineri programı kapsamında, TOBB’un kurumsal yapısı, küresel gelişmeler ve ülkemiz, finansal yönetim, protokol kuralları, girişimcilik faaliyetleri, e-ticaret, vergi uygulamaları gibi konularda alanlarında duayen kabul edilen bir çok eğitimciden bilgiler aldık. İki günlük programımız içinde geleceğimiz gençlerimiz için yoğun teknoloji ile kurulan üniversitemizi gezme fırsatımız oldu. Analitik düşünmeyi yaygınlaştırmayı hedefleyen, eğitim yapısı, pozitif bakış açısıyla oluşturulan bilim merkezi beni umutlandırdı. Bu fırsatı bize tanıyan, kadınların her düzeyde ve her sektörde görünür olması için sonsuz emek harcayan TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, TOBB Dış İlişkiler Başkanı ve Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Dursun Dağdelen’e, Başarılı organizasyonları TOBB Girişimcilik Müdürü Sayın Batuhan Demir’e ve Girişimcilik Müdürlüğü Uzmanı Sayın Handan Köse’ye kıymetli akademisyenlerimize ve tüm TOBB ailesine çok teşekkür ederim dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version