Amasyaspor Ankara’dan Üç Puanla Döndü - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 06:27

Amasyaspor Ankara’dan Üç Puanla Döndü

Amasyaspor Ankara’dan Üç Puanla Döndü
Son Güncelleme :

28 Mart 2023 - 11:33

878 views

Türkiye 3. ligi 1.grup 25. hafta maçında Amasyaspor Futbol Kulübü Ankara Hacettepe Spor Kulübü’nü 2-1 yenerek deplasmandan üç puanla döndü.

Çubuk İlçe stadyumunda oynanan Hacettepe Spor Kulübü Amasyaspor Futbol Kulübü karşılaşmasına ev sahibi Hacettepe Spor Kulübü’nün 41.dakikada bulduğu gol ilk yarısında sonucu oldu.

Hacettepe Spor Kulübü Amasyaspor Futbol Kulübü karşılaşmasının ikinci yarısında ise sahada istekli gol bulmak için mücadele eden bir Amasyaspor Futbol Kulübü vardı sahada basmadık alan bırakmayan Amasyaspor Futbol Kulübü oyuncuları aradığı gole 62.dakikada Fevzi Can Bozkuşla kavuştu skor Hacettepe Spor Kulübü 1 Amasyaspor Futbol Kulübü 1 oldu.

Amasyaspor Futbol Kulübü bulduğu beraberlik golüyle birlikte Hacettepe Spor Kulübü kalesine yüklenmeye başladı ve 85. dakikada galibiyet golünü Sarp Tenim ile buldu bu golden sonra sahanın hakimiyetini tamamen eline alan Amasyaspor Futbol Kulübü 2-1 üstün ayrıldı. Deplasmandan aldığı üç puanla, puanını 28’e çıkardı.

Hacettepe Spor Kulübü Amasyaspor Futbol Kulübü karşılaşmasının 150 dolayında Amasyaspor taraftarı izlerken karşılaşmanın sonunda ise futbolcular taraftarlarla galibiyetin sevincini yaşadılar.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.