Amasya'nın Suluova İlçesinde, yapımı süren "Yaşam Merkezi" - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Nisan 2024 - 02:57

Amasya’nın Suluova İlçesinde, yapımı süren “Yaşam Merkezi”

Amasya’nın Suluova İlçesinde, yapımı süren “Yaşam Merkezi”
Son Güncelleme :

20 Nisan 2023 - 10:28

291 views
Amasya’nın Suluova İlçesinde, yapımı süren “Yaşam Merkezi” inşaatı hızla yükseliyor. Dev yapının silueti belli olmaya başladı.
Yılbaşından önce ilk kazmanın vurulduğu Suluova Yaşam Merkezi Projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.10 bin metre kare arazi üzerine yapılan ve Suluova Belediyesi’nin dev projelerinden biri olan “Yaşam Merkezi”nin katları ve bina silueti ortaya çıkmaya başladı.
Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un Suluova’ya kazandırmak istediği en kıymetli projelerden biri olan “Yaşam Merkezi” Projesi inşaatı Suluova Eski Pazar Yerinde devam ediyor. 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Projede çalışmalar sürüyor.
Suluovaya uzun yıllar Semt Pazar Yeri olarak hizmet veren Cumartesi sebze-meyve pazar yerinde 10 bin metrekare kapalı alanı olan Bodrum + 3 kat şeklinde inşa edilecek “Yaşam Merkezi”nde katlar ortaya çıkmaya başladı. Suluova Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta bodrum katın tamamlanıp bir üst katın da demirlerinin örüldüğü görülüyor.
İçerisinde; Dükkan, Ofis, Sinema, Sergi, Spor ve Tiyatro Salonlarının yer alacağı “Yaşam Merkezi”nin Aralık Ayının son haftasında başlanan kaba inşaatının 300 gün gibi kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.