AMASYALILARIN DAVETİNİ GERİ ÇEVİRMİYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 05:21

AMASYALILARIN DAVETİNİ GERİ ÇEVİRMİYOR

AMASYALILARIN DAVETİNİ GERİ ÇEVİRMİYOR
Son Güncelleme :

22 Aralık 2022 - 11:35

245 views
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Yoğun programlarının dışında kalan zamanlarını vatandaşlarına misafir olarak geçiren Başkan Sarı, “Bizim gönlümüzde, kalbimizde herkese açık” dedi.
Göreve geldiği ilk andan itibaren halkla bağını koparmayan ve fırsat buldukça hemşehrileri ile bir araya gelen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Kurşunlu Mahallesi’nde ikamet eden Yılmaz-Meryem Demir çiftinin hanesine misafir oldu. Ziyaretinde hane sahiplerinin ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten Başkan Sarı, Amasya’da yapımı devam eden Hilton Oteli hakkında çıkarılan asılsız dedikodulara ve yakın bir zamanda şehrin 60 yıllık hayalini gerçekleştireceği teleferik projesi hakkında da mahalle sakinlerine bilgiler verdi.
‘DAHA HAYATA GEÇİRECEĞİMİZ ÇOK HİZMET VAR’
Amasya için gece-gündüz düşünerek, kalıcı hizmetler yapabilmek için çalıştıklarını belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı konuşmasında şunları kaydetti;
”Amasya’da birçok hizmet gerçekleştirildi, projeler yapıldı. Bu demek değildir ki Amasya’da her şey bitti. Hizmetler ve istekler hiçbir zaman bitmez. Bizler bunları gerçekleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni projeleri halkımıza sunacağız. Daha yapacak çok hizmetimiz var” diye konuştu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version