AMASYA’DA SONBAHAR GÜZELLİĞİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 03:43

AMASYA’DA SONBAHAR GÜZELLİĞİ

AMASYA’DA SONBAHAR GÜZELLİĞİ
Son Güncelleme :

29 Kasım 2022 - 16:34

253 views
Kimine bir ormanda yürüme hissi yaşatıyor, kimine de bir halının üzerinde yürüme hissi veriyor.
Amasya Belediyesi vatandaşların sonbaharı doyasıya yaşaması için Şehzadeler Gezi yolunu yapraklarla doldurdu.
Amasya iki mevsimi aynı anda yaşıyor, yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olurken kent merkezinde sonbaharın tüm güzellikleri yaşanıyor. Şehzadeler gezi yolundaki yapraklar adeta bir halıyı andırıyor. Yapraklar bütün gezi yolunu kaplamış durumda. Gezi yolunda yürüyen vatandaşlar adeta bir ormanda yürüyormuş hissini yaşıyor.
Bazı vatandaşlar bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekerken bazıları ise sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptı.
Gezi yolunda eşi ile birlikte yürüyen Mustafa Er, “çok güzel, nefis. Sanki kendimi böyle kır ortamında yürüyor gibi hissettim.”
Hanife Er, “Yalı boyunu çok güzel buluyorum. Ormanlarda, kır ormanlarında yürüyor gibi her mevsimin güzelliği var. Yapraklar çok güzel, her mevsimin güzelliği var. Ormanda yürür gibi. Daha hoş. Ayrı bir hava katmış. Yeşiller, sarılar hepsi bir arada.
Şenay Bolat, bugün gezmeye geldim, burayı da gördüm çıkamadım bir türlü. Gezi yolumuzda çok güzel bir manzara oluşmuş. Sanki özellikle halı döşemişler gibi. Ben çok beğendim. Her zamanki gibi yine memleketimiz çok güzel.”
Vatandaşlar özellikle yürürken yaprakların kapladığı gezi yolunu tercih ediyor. Birkaç gün sonra alan belediye tarafından temizlenecek.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version