Amasya'da Rekor Kırıldı: 2 Metrelik Dev Yayın Balığı 75 Kilogram! - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 02:43

Amasya’da Rekor Kırıldı: 2 Metrelik Dev Yayın Balığı 75 Kilogram!

Amasya’da Rekor Kırıldı: 2 Metrelik Dev Yayın Balığı 75 Kilogram!
Son Güncelleme :

03 Şubat 2024 - 13:10

141 views

Amasya’da bir balıkçının oltasına, 2 metre 20 santim boyunda 75 kilogram ağırlığında yayın balığı takıldı. Kentte balıkçılık yapan Aslan Eftelioğlu, Yeşilırmak’ta muazzam bir yakalama gerçekleştirdi. Eftelioğlu’nun oltasına takılan dev yayın balığı, Amasya’nın su altı dünyasındaki büyüklükleriyle dikkat çekti.

Dev Balıkla Gerçekleşen Unutulmaz An

Aslan Eftelioğlu, Yeşilırmak’ta 2 metre 20 santim boyunda, 75 kilogram ağırlığında dev bir yayın balığı yakalayarak Amasya’da unutulmaz bir anın yaşanmasına neden oldu. Balığı dükkanında sergileyen Eftelioğlu, bu olağanüstü yakalamayı büyük bir heyecanla paylaştı.

Balıkçılık Tutkusu ve Büyük Avlar”

Eftelioğlu, balıkçılık tutkusunu ve büyük avlarıyla biliniyor. Kendi dükkanında sergilediği dev yayın balığıyla ilgili konuşan Eftelioğlu, genellikle büyük oltalar kullanarak balık avına çıktıklarını ifade etti. Balığın büyüklüğü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Eftelioğlu, “Zaman zaman oltalarımıza böyle devasa balıklar takılıyor. Bu sefer gerçekten beklediğimizin ötesinde bir av oldu” dedi.

Büyük Balık, Büyük Planlar”

Eftelioğlu, yakalanan dev yayın balığını dükkanının tezgahında gururla sergiledi. Balığı parçalayacaklarını, lezzetli bir bonfile çıkaracaklarını ve ardından satışa sunacaklarını belirten Eftelioğlu, balıkçılıkta elde ettikleri büyük avlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Amasya’da balık severler, bu olağanüstü yakalama ile ilgili heyecanla beklenen lezzetin peşine düşecek gibi görünüyor.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.