Amasya'da Millet İttifakı partilerinin il başkanları 2. tur seçimi için bir araya geldi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 11:10

Amasya’da Millet İttifakı partilerinin il başkanları 2. tur seçimi için bir araya geldi

Amasya’da Millet İttifakı partilerinin il başkanları 2. tur seçimi için bir araya geldi
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2023 - 13:02

461 views
Amasya’da Millet İttifakı partilerinin il başkanları 2. tur seçimi için bir araya geldi.
Amasya’da 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalması nedeniyle Millet İttifakı partilerinin il başkanları bir araya gelerek toplantı yaptı.
İYİ Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Birol Çapkınoğlu, CHP İl Başkanı Avukat Turgay Sevindi, DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Melih Şeker, Gelecek Partisi İl Başkanı Ali Kurt, Saadet Partisi İl Başkanı Numan Yüksel katılırken, Demokrat Parti İl Başkanı Kıvanç Katipoğlu il dışında olması nedeniyle katılmadı.
Toplantıda 14 Mayıs seçimleri için durum değerlendirmesi yapılırken, Cumhurbaşkanlığı ile ilgili 28 Mayıs’ta yeniden yapılacak 2. tur seçimlerine yönelikte değerlendirmelerde bulunuldu.
Birlikte Kazanacağız
Millet İttifakı temsilcileri, ortak bir açıklama yaparak 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanacağını ifade ederek, Başladık. Millet ittifakı il başkanımızla birlikte saha çalışması startını verdik. Maç 0-0 yeni başladı. Birlikte kazanacağız.
Tekrar başlıyoruz. Mücadeleye devam edeceğiz. Birinci turu geçtik, istediğimizi alamadık. Şu bilisin ki ikinci turda mutlaka kazanacağız. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Ne olursa olsun Millet İttifakı olarak tüm mücadelemizi vereceğiz.
Başarmaktan Başka Yolumuz Yok
Sandığı en güzel şekilde koruyarak bu seçimi 28 Mayıs’ta alacağız. 28 Mayıs bizim için çok önemli bir gün. Bu sebeple tüm örgütler, tüm yol arkadaşlarım tekrar sahaya çıkacağız. Ne şartlarda olursa olsun, Millet İttifakı olarak başaracağız. Başarmaktan başka yolumuz yok. Bunun için 1-2 gün eleştirilerimizi yaptık ve eylem planımızı oluşturduk. Biz bu vatana yönetmeye, kazanmaya yola çıktık. Bizleri bekleyen aç çocuklarımız, işsiz insanlarımız için kazanacağız.Gece gündüz yatmadan uyumadan çalışacağız.
Altı Parti Sımsıkı Çalışacağız
Mücadeleden vazgeçmek bize yakışmaz. Hak hukuk adalet için çalışacağımız birkaç gün kaldı.Daha yaşanabilir, gençlerimizin yetişmiş insanlarımızın ülkeyi terk etmediği bir Türkiye’ye kavuşacağız. Nefret dilini kullanan bir anlayışı mı yoksa toplumu kucaklayan her kesimin ne istediğini bilen bir anlayışımı istiyor vatandaşımız bunu anlatacağız. İkna edilmemiş ve sandığa bu yüzden gitmeyen bir kitle var. Bu seçmenlerimize ulaşacak onları dinleyeceğiz. Çalışmalarımızı altı parti sımsıkı kol kola girerek sürdüreceğiz.
13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu Olacak
Kaybetmiş kazanmış diye bir şey yok. Bir maç oynandı berabere kalındı. Önümüzde 28’in de bir maç daha var. Siyasette 24 saat çok önemlidir. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Bu seçimi mutlaka alacağız. Çok çalışmamız gerekiyor. Ev ev dolaşmamız gerekiyor. 13. Cumhurbaşkanımız mutlaka ve mutlaka Kemal Kılıçdaroğlu olacak.Gelecek bugünden hazırlananlara aittir. Hayatta her şey zor olsa da hiçbir şey imkansız değildir. Çok örgütlü bir şekilde çalışmalıyız. Zaferimiz çok yakın’denildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.