Amasya'da Emekli Asker Maganda Kurşunuyla Öldüğü Düğünde Ateş Edilme Anları Ortaya Çıktı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Mayıs 2024 - 03:21

Amasya’da Emekli Asker Maganda Kurşunuyla Öldüğü Düğünde Ateş Edilme Anları Ortaya Çıktı

Amasya’da Emekli Asker Maganda Kurşunuyla Öldüğü Düğünde Ateş Edilme Anları Ortaya Çıktı
Son Güncelleme :

29 Şubat 2024 - 14:25

48 views

Amasya’nın Kuzgeçe köyünde geçen yıl düzenlenen bir düğünde yaşanan trajik olayın detayları gün yüzüne çıktı. Emekli asker Mehmet Çelik (53), bir düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi olarak gösterilen Sıdkı Ç. ise 2 ay cezaevinde kaldıktan sonra ev hapsi cezasına çarptırıldı.

3 Haziran tarihinde gerçekleşen olayda, emekli Piyade Uzman Çavuş Mehmet Çelik, bir yakınının düğününe katılmıştı. Ancak havaya ateş etmek isteyen Sıdkı Ç.’nin silahından çıkan kurşun, Çelik’in göğsüne isabet etti. Hemen hastaneye kaldırılan üç çocuk babası Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından Sıdkı Ç., polis tarafından gözaltına alındı ve yapılan soruşturma sonucunda 2 ay cezaevinde tutuldu. Ancak daha sonra ev hapsi ile cezalandırıldı.

Olaya ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Bu görüntüler, olayın nasıl geliştiğini ve hangi şartlar altında gerçekleştiğini daha net bir şekilde gözler önüne serdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.