AMASYA’DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 03:49

AMASYA’DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

AMASYA’DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
Son Güncelleme :

30 Ekim 2021 - 11:06

196 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Cumhuriyetin Kuruluşunun 98. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlama törenleri münasebetiyle Vali Mustafa Masatlı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Fatih Ören ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, askeri erkânın, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin, gaziler ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin tebriklerini valilik bahçesinde kabul etti. Kutlama programı, Yavuz Selim Meydanı’nda Vali Masatlı, Garnizon Komutanı Ören ve Başkan Sarı’nın öğrencilerin, askeri birliklerin ve vatandaşların bayramlarını kutlamaları ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri ve şiirler seslendirildi. Törenin devamında Vali Mustafa Masatlı günün önemine binaen bir konuşma yaptı. Kutlamalar tören geçişinin ardından son buldu.

Törene, Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Amasya Milletvekili M. Levent Karahocagil, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Fatih Ören, Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, Baro Başkanı Av. Bahadır Tekeş, İl Jandarma Komutanı Albay Ayhan Aygün, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’un yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, askeri erkan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version