AMASYA'DA "AÇIK KAPI PROJESİ" YAKINDA HİZMETE SUNULACAK - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:43

AMASYA’DA “AÇIK KAPI PROJESİ” YAKINDA HİZMETE SUNULACAK

AMASYA’DA “AÇIK KAPI PROJESİ” YAKINDA HİZMETE SUNULACAK
Son Güncelleme :

14 Mart 2018 - 10:56

332 views
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın verdiği talimatlarla devletin işleyişini daha etkin bir hale getirebilmek, devlet ile vatandaş arasındaki diyaloğu en üst seviyeye taşıyabilmek adına İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’nca yürütülen ve vatandaş odaklı bir hizmet olan “Açık Kapı Projesi” ile valilikler hem devlet kapısı hem millet kapısı olacaktır.
Valiliğe gelen ve resmi kurumlarda işlerini halletmek, sorunlarına çözüm bulmak isteyen vatandaşlar, ilk olarak açık kapı masasına uğrayıp burada görüş alacaklar. “Açık Kapı Projesi” ile vatandaşla birebir, güler yüzlü ve sıcak bir şekilde iletişim kurma, sorunların dinlenerek çözümüne ilişkin yol gösterilmesi, vatandaşın taleplerinin elektronik ortamda alınarak, en kısa sürede sonuçlandırılması hedefleniyor.
Valimiz Dr. Osman VAROL,  “Açık Kapı Projesi” kapsamında, valiliğimizde kurulacak olan açık kapı birimiyle toplantı yaptı.
Valimiz gerçekleştirilen toplantıda proje kapsamında görevlendirilen personelle birlikte son hazırlıklarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bu proje kapsamında oluşturulan birimle vatandaşımızın işlerinin en kısa sürede en iyi şekilde çözümlenmesi için gereken çalışmaların yapılacağını belirtti.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version