Amasya'da 70 Yaşındaki Zihinsel Engelli Kadın Evinde Ölü Bulundu - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 19:46

Amasya’da 70 Yaşındaki Zihinsel Engelli Kadın Evinde Ölü Bulundu

Amasya’da 70 Yaşındaki Zihinsel Engelli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Son Güncelleme :

18 Ocak 2024 - 14:12

68 views

Amasya’da Şamlar Mahallesi’nde yaşayan 70 yaşındaki zihinsel engelli Hülya Akyol, evinde ölü bulundu. Polis ve sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Akyol’un hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayın detayları merak konusu olurken, Akyol’un ölüm sebebi ise otopsi sonrasında netlik kazanacak.   Şamlar Mahallesi’nde Tek Başına Yaşayan Hülya Akyol, Hayatını Kaybetti

Şamlar Mahallesi’nde ikamet eden 70 yaşındaki zihinsel engelli Hülya Akyol, evinde ölü bulundu. Hülya Akyol’un yaşadığı apartmanın birinci katında, bakıcısı tarafından hareketsiz bir şekilde bulunan kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay, polis ve sağlık ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine sevk edilmesiyle ortaya çıktı. Sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği kontrollerde, Akyol’un hayatını kaybettiği tespit edildi.

 Kullanımıyla İlgili Detaylar

Hülya Akyol’un yaşamını yitirdiği olay, Şamlar Mahallesi Şehit Ahmet Özsoy Caddesi’nde bulunan apartmanda meydana geldi. Apartmanın birinci katında tek başına yaşayan Akyol, bakıcısı tarafından yerde hareketsiz bir şekilde bulundu. İhbar üzerine olay yerine yönlendirilen polis ve sağlık ekipleri, yaşlı kadının yaşamının son bulduğunu belirledi.

“Yaşlı Kadının Ölüm Sebebi Araştırılıyor”

Olayın ardından Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Akyol’un cenazesi, otopsi için teslim edildi. Yetkililer, yaşlı kadının ölüm sebebini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlattı. Yapılacak otopsi sonrasında Hülya Akyol’un ölümüne neyin sebep olduğu daha net bir şekilde ortaya çıkacak.

Haber Sonrası Gelişmeleri Takip Ediyor

Olay, ilginç bir şekilde yaşlı kadının evinde ölü bulunmasıyla şaşkınlık yaratırken, soru işaretleri de beraberinde geldi. Yetkililer, yaşlı kadının ölümüyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, Akyol’un yakınları da acı haberle sarsıldı. Şu ana kadar netleşmeyen ölüm sebebi, yapılan otopsi sonrasında daha fazla ışık tutacak.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

BENZER HABERLER

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlatılan vekâletle kurban organizasyonuna, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da destek olan İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi’ne bağışladı. Kurban bağışında bulunan İl Müftüsü Durmuş Ayvaz Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonu hakkında bilgilendirmede bulundu. İl Müftüsü açıklamalarında şunları belirtti: “ Keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, bu ibadetin dini hükümler doğrultusunda ve amacına uygun şekilde ifasını sağlamak için “Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde” vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu düzenlenmektedir. İbadet şuuru ile büyükbaş ve küçükbaş olarak kestiğimiz kurbanlarınızı ilimizde, ülkemizde ve dünyanın farklı coğrafyalarında, yardım bekleyen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Gelin, kurban ibadetimizi ifa ederken mahzun ve mağdur gönüllere bayram coşkusu yaşatalım.” Türkiye Diyanet Vakfı bu yıl vekalet yoluyla kurban kesim bedelleri, yurt içi 11,750 lira, yurt dışı ise 4,750 lira olarak belirlenmiştir. Türkiye Diyanet Vakfı’na vekalet yoluyla verilen kurbanlar bayramın ilk 3 günü içerisinde kesilerek SMS/E-posta yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır.
Exit mobile version