AMASYA’DA 29 EKİM COŞKUSU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:35

AMASYA’DA 29 EKİM COŞKUSU

AMASYA’DA 29 EKİM COŞKUSU
Son Güncelleme :

29 Ekim 2019 - 16:22

259 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Cumhuriyetin Kuruluşunun 96’ıncı Yıldönümü nedeniyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı.
Amasya’da 29 Ekim coşkusu

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Cumhuriyetin Kuruluşunun 96’ıncı Yıldönümü nedeniyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programına katıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıl dönümü kutlama törenleri münasebetiyle Vali Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Atlı ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, askeri erkânın, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin, gaziler ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin tebriklerini Valilik makamında kabul ettiler.

Kutlama programı,Yavuz Selim Meydanı’nda Vali Varol, Garnizon Komutanı Atlı ve Başkan Sarı’nın öğrencilerin, askeri birliklerin ve vatandaşların bayramlarını kutlamaları ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri ve şiirler seslendirildi. Törenin devamında Vali Dr. Osman Varol günün önemine binaen bir konuşma yaptı. Ülkü Ocakları Başkanlığının da 100 kişilik bir grupla katıldığı tören geçişi sonrası kutlamalar son buldu.

Törene, Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Atlı, Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, Baro Başkanı Av. Melik Derindere, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut’un yanı sıra Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, askeri erkan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. nin devamında Vali Dr. Osman Varol günün önemine binaen bir konuşma yaptı. Ülkü Ocakları Başkanlığının da 100 kişilik bir grupla katıldığı tören geçişi sonrası kutlamalar son buldu.

Törene, Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Atlı, Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, Baro Başkanı Av. Melik Derindere, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut’un yanı sıra Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, askeri erkan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version