Amasya Valisi Zehir Tacirlerine Uyarıda Bulundu - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Nisan 2024 - 14:30

Amasya Valisi Zehir Tacirlerine Uyarıda Bulundu

Amasya Valisi Zehir Tacirlerine Uyarıda Bulundu
Son Güncelleme :

15 Mart 2024 - 11:37

68 views

Amasya Valisi Yılmaz Doruk, düzenlediği basın toplantısında zehir tacirlerine karşı yapılan operasyonlardan bahsederek sert bir uyarıda bulundu. Vali Doruk, Amasya Emniyet Müdürlüğü ve Amasya İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda birçok şüphelinin gözaltına alındığını ve tutuklandığını açıkladı.

Vali Doruk’un basın toplantısında yaptığı konuşmada, şehirdeki huzurun korunması adına yapılan çalışmalara vurgu yapıldı. Zehir tacirlerine karşı kararlı bir şekilde mücadelenin sürdüğünü belirten Vali Doruk, “Toplumumuzun sağlığına zarar veren, özellikle gençlerimizi hedef alan zehir tacirlerine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Onların hayatı zehirlemeye çalıştığına karşılık biz de hayatlarını zehir edeceğiz” dedi.

Vali Doruk’un açıklamalarına göre, 2024 yılının ilk iki ayında Amasya Emniyet Müdürlüğü ve Amasya İl Jandarma Komutanlığı tarafından 125 operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda 154 şüpheli gözaltına alınırken, 18 kişi tutuklandı. Operasyonların devam edeceğini vurgulayan Vali Doruk, halkın güvenliği ve sağlığı için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Basın toplantısına Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Arı da katılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve alınan sonuçları paylaştı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.