EKMEĞİM ÇÖP, GELECEĞİM YOK OLMASIN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:54

EKMEĞİM ÇÖP, GELECEĞİM YOK OLMASIN

Son Güncelleme :

24 Nisan 2019 - 10:35

460 views

Ekmek israfına dikkat çekmek amacıyla, YHKB Zeynep Hatun Anaokulunda “Bayat Ekmeklerden Sürpriz Lezzetlere” adlı yemek yarışması düzenlendi. Ekmek israfının ciddiyetine ve alınması gereken önlemlere dikkat çekmek amacıyla düzenlenen; “Ekmeğim Çöp, Geleceğim Yok Olmasın” projesi kapsamında öğrencilerimizi ve velilerimizi de katarak farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde; YHKB Zeynep Hatun Anaokulu Şirinler Sınıfı Öğretmeni Kudret Karakuş Erzurum koordinatörlüğünde, öğrenci ve velilerinin katılımıyla “Bayat Ekmekten Sürpriz Lezzetlere” konulu yemek yarışması düzenlenmiştir. Etkinliğe Vali Dr. Osman Varol’un eşi Funda Varol, Amasya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu ve eşi Doç. Dr. Meltem Akın Kösterelioğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de katılım sağlamıştır. Programın başlangıcında Okul Müdürü Çiğdem Kabakcı tarafından okul hakkında bilgi verilmiştir. Program sonunda derece alanlara ödül töreni düzenlenmiştir. Ayrıca Funda Varol sınıfları dolaşarak, öğretmenlerle sohbet etmiş ve öğrencilerle yakından ilgilenmiştir.
Yarışmanın Jüri Üyeleri
SGK Müdürü Nurcan Yurt Şenel, YHKB Müdürü Yasemin Çoban, Anadolu Mantı Evi İşletmecisi Medine Kürkçü, Amasya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Şerif Baldıran, Amasya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Kenan Pala.
“Bayat Ekmeklerden Sürpriz Lezzetlere” Temalı Yemek Yarışması Dereceleri
Yarışma 1.’si: “Ekmeğin Serüveni” adlı pasta ile Kudret Karakuş Erzurum, Hüseyin Ümit Erzurum, Elif Berfin Erzurum ailesi olmuştur. Yarışma 2.’si: “Krep_i Şahane” adlı yemeği ile Necmettin Talha Kanar ve annesi Damla Kanar olmuştur. Yarışma 3.’sü: “Bahar Çiçeği” adlı tatlısı sunumu ile Hüseyin Poyraz Aylak ve annesi Serap Aylak olmuştur.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version